Bazény, sauny, vířivky

3 důvody proč stavět bazén na podzim

Pokud uvažujete o vlastním bazénu, nečekejte na příští rok. Právě nyní je nejvhodnější doba, kdy byste si měli vybrat model a pozvat řemeslníky. Důvod?

1. Už od jara se budete moct koupat

Kdybyste začali se stavbou až na jaře, koupat byste se mohli nejspíš až v letních měsících. Pokud si necháte postavit bazén ještě nyní, vychytáte první jarní dny a užijete si bazén naplno po celou koupací sezónu. Bude-li zastřešený, bez problémů se vykoupete už třeba v dubnu.

2. Okolí bazénu už bude zregenerované

Každá stavba zasáhne do terénu, a ačkoliv si seženete šikovné řemeslníky, nikdy se nevyhnete tomu, že bude okolí nově vybudovaného bazénu vypadat jako staveniště. Nějaký čas trvá, než se prostředí zregeneruje a tráva začne znovu růst. Jestliže stavbu stihnete ještě před příchodem sněhu, jarní sluneční paprsky už vytáhnou ven novou trávu a kolem bazénu si užijete zeleň místo ošklivé hlíny.

3. Řemeslníci i bazény jsou levnější a dostupnější

Co si budeme nalhávat, většina lidí si nechává stavět bazény právě na jaře. Z toho důvodu je jenom výhodné pustit se do toho v jiném období. Můžete natrefit na lepší ceny bazénů, prodejci během podzimu příliš zboží neprodají, a tak často nabízí slevy. Rozhodně bude jednodušší sehnat řemeslníky a pravděpodobně i ti budou levnější než v hlavní sezóně.

Na co ještě čekáte?

Potřebujete více důvodů, proč si vybrat bazén právě teď? Mrkněte se k profesionálům z české rodinné firmy Albixon a možná vás přesvědčí jejich zajímavé ceny. Co kdybyste si nadělili nový bazén k Vánocům jako společný rodinný dárek? Sedněte si doma, rozhodněte, zda investujete do zastřešení, protiproudu nebo dalších doplňků. Hlavně začněte jednat co nejdříve, než nasněží.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *