Reality

Aby na konci vašeho obchodu zaznělo cincink!

Jsou země, kde se prodejem nemovitostí živí i obyčejní lidé, ne jen realitní kanceláře. Koupí starší nemovitost, dají ji do kupy a po roce ji prodají. Bylo by něco podobného možného i u nás? Odpověď zní ano! Zaměstnáte-li ty správné profesionály!

Prodávat není jen tak

Prodej nemovitostí není jen tak. Pokud máte představu, že jen výhodně nakoupíte jakoukoliv nemovitost a po roce ji prodáte, aniž byste přiložili ruku k dílu, zřejmě moc nevyděláte. Čím více nedostatků daná nemovitost má, tím víc samozřejmě budete muset jít s cenou dolů. Ještě více než stav nemovitosti se však cení lokace, v níž se nachází.

Chcete za svou nemovitost získat nejvyšší možnou cenu?

Realitní trh u nás se stejně jako jinde ve světě řídí poptávkou. Ta se většinou vztahuje k lokalitě, v niž se nemovitost nachází. Nachází-li se tedy váš dům či byt, který zvažujete prodat, v žádané lokalitě, máte zpola vyhráno. Ale ne zcela. Pak na řadu přichází cena, již za ni můžete žádat. A věřte, že ta předpokládaná se od ceny reálné může velmi lišit. I v řádech statisíců. Tu totiž mohou ovlivňovat i faktory, které možná coby laik přecházíte mávnutím ruky. Je-li tomu tak, děláte chybu!

Dobře nakoupit i prodat není jen tak

Jak tedy výhodně nakoupit a posléze ještě výhodněji prodat? Odpověď je nasnadě. Obrátíte-li se na skutečné profesionály, kteří mají s prodejem nemovitostí své zkušenosti. A zdaleka nemáme na mysli jen realitní makléře. Jejich konkurentem se stává ojedinělý realitní portál CINCINK, jenž aspiruje na to stát se jejich silným konkurentem. 

Žádná realitní kancelář, ale CINCINK!

Nad realitní kanceláře včetně těch nejrenomovanějších tento portál staví především šíře jeho nabízených služeb. Zájemcům o koupi díky svému partnerství s Komerční bankou nabízí pomoc při získáním hypotéky, a zájemcům o prodej pak nabízí ty nejrenomovanější odborníky z řad právníků, daňových poradců, editorů, fotografů, odhadců a dalších specialistů, bez nichž se úspěšný prodej nemovitosti dnes neobejde.

Věříte si?

Právě tento tým specialistů je připraven být k vašim službám. Jeden z nich vypracuje odhad ceny nemovitosti, druhý poskytne nezbytné právní služby, třetí vám nemovitost profesionálně nafotí, čtvrtý zformuluje text samotného inzerátu, pátý vyhotoví 3D plánek nemovitosti a vizualizaci interiéru, šestý provede technickou inspekci nemovitosti atd. 

Nechtějte jen prodat, ale dobře prodat! 

Není toho zrovna málo, že? Ještě si myslíte, že to zvládnete sami? Možná ano, ale za jakou cenu? Řádově nižší, než jaké byste mohli dosáhnout. Vy totiž nesmíte chtít jen prodat! vy musíte dobře prodat a za vaši nemovitost chtít tu nejvyšší možnou cenu. Máte totiž reálnou šanci ji získat! Tak ji neproměrněte! 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *