Reality

Ceny nemovitostí v roce 2021: Přijde pokles, nebo si byty ceny udrží?

Kombinace ekonomické krize, zvyšující se nezaměstnanosti a poklesu HDP by mohla s cenovkami přeci jen trochu zamíchat. Jen ne ve všech segmentech. V případě novostaveb a starších bytů v centru Prahy k výraznému zlevnění nedojde. Kvalitních developerských projektů je žalostně málo a zájem o ně neutuchá. Trh s realitami je navíc v jiném stavu než na sklonku předminulé dekády. Bydlení proto zlevní jen v některých lokalitách, a především se bude jednat o byty v panelových domech.

Atraktivní Byty u parku přinesou na pražský realitní trh svěží vítr

V metropoli přibývají nové bytové jednotky velmi poskrovnu, potenciální zájemci tak musí bedlivě sledovat nabídku – a příliš dlouho nad koupí dostupné nemovitosti v atraktivní lokalitě neváhat. Nejinak je tomu v případě bydlení na pražském Žižkově. V oblasti Vackova zde v blízké budoucnosti vyroste rezidenční projekt Byty u parku.

Pod taktovkou renomovaného developera Metrostav Development přibude na Vackově dalších 272 bytů a dva ateliéry.  Za návrhem stojí pražské architektonické studio Architecture Interior Project, v jehož portfoliu lze – kromě několika zdařilých bytových čtvrtí – nalézt i budovu českého velvyslanectví v USA.

Prodej bytů na Praze 3 bude zajímavý pro každého, kdo koketuje s cenově dostupným bydlením v klidné části metropole, která disponuje kompletním občanským vybavením a dobrým dopravním spojením. „Tahákem“ jistě bude také přítomnost parku Židovské pece, na něž na developerský projekt plynule naváže.

Atuality a další informace najdete na bytyuparku.navackove.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *