Kuchyně

Kvalita napříč generacemi

Výroba masového mlýnku probíhá už přes 100 let, tradice rodinné firmy Porkertových ale trvá už od roku 1881. Za zrodem poctivého mlýnku na maso stojí Eduard a Vilém Porkertovi. Jejich produkt se brzy rozšířil do všech domácností a dal tak vzniknout legendě.

Mlýnek, který nezklame

Novodobé mlýnky, vyráběné se stejnou péčí a poctivostí jako ty předchozí, jsou pečlivě obráběné a do sebe zapadající, z kvalitní litiny s cínovým povrchem. Díky povrchové úpravě se mlýnek snadno a rychle sestaví, demontuje a je nenáročný na údržbu i umývání. Litinové ruční mlýnky na maso Porkert jsou vyráběny v různých velikostech a s různým výkonem, aby se co nejlépe přizpůsobily vašim požadavkům. Můžete si vybrat mlýnek na maso uzpůsobený do profesionální kuchyně, nebo ruční mlýnek pro použití v domácnosti.

Pro zapálené kuchaře je v nabídce i několik různých druhů příslušenství, jako je nástavec na výrobu cukroví a nástavec na výrobu jitrnic a klobás. Bez zvlášť prodávaného příslušenství si na základním mlýnku můžete pomlít nejen maso, včetně prorostlého, ale i ovoce na marmelády a sorbety, nebo i pečivo na domácí strouhanku.

Ručíme za kvalitu

Všechny litinové mlýnky na maso od značky Porkert i jejich příslušenství mají certifikát zdravotní nezávadnosti od Státního zdravotního ústavu. Navíc k nim automaticky získáváte záruku 5 let na celý mlýnek úplně zdarma. Rodinná firma Porkert vyrábí mlýnky už přes 100 let. Za ta léta se několikrát změnila naše země, poctivost našich výrobků ale zůstává stejná. Tradice, spolehlivost a kvalitní zpracování se dědí už 130 let od Josefa Porkerta až k jeho nejmladším potomkům, stejně jako se předávaly litinové mlýnky Porkert z babičky na maminku.

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *