Stavba

Lehké střešní krytiny značky Onduline

Bitumenová střešní krytina a její výhody

 

Velkou výhodou je samozřejmě nízká hmotnost materiálu, který tak krov nadměrně nezatíží. Bitumenová krytina toho však může nabídnout mnohem víc. Sortiment zahrnuje jak asfaltové pásy, tak asfaltové šindele a celé střešní systémy. Krytina je vhodná do všech klimatických podmínek, se kterými se u nás můžete setkat. Zvládne horký jih i bohatou sněhovou nadílku. Spoje střešní krytiny Onduline jsou velmi pevné a krytina je tak vhodná i pro opravdu mírný sklon střechy. Bitumenová střešní krytina je proto oblíbeným řešením pultových střech. Protože se jedná o velmi pružný materiál, lze krytinu umístit i na nerovný krov nebo oblé konstrukce. Volská oka, vikýře, věžičky ani mansardy proto nejsou žádný problém.

 

Střešní krytina Onduline

 

Asfaltová krytina je jasná volba, ale pro jakou se nakonec rozhodnout? Bitumenová střešní krytina Onduline může být skvělé řešení. Nabízí vysokou kvalitu, prověřenou životnost i bohatý sortiment. Objednat si můžete celý střešní systém Onduline, nebo se zaměřit jen na krytinu. Onduline nabízí krásné asfaltové šindele s velmi kvalitní povrchovou úpravou a barevnou stálostí. V katalogu je najdete jako Bardoline Systém. Najdete zde také vlnité a obkladové desky, hydroizolační pásy a bitumenové tašky Onduvillar, které jsou na pohled k nerozeznání od betonových střešních tašek.

 

Ochraňte svou střechu od základů

 

Onduline nejsou jen střešní krytiny. V nabídce najdete také ochrannou folii, která se ukládá pod laťování. Jejím úkolem je ochránit střešní konstrukci před nechtěnou vlhkostí a prodlouží tak její životnost o dlouhá léta. Asfaltová krytina je sama o sobě vodotěsná a nedá šanci ani té nejmenší kapce vlhkosti. Přesto je třeba dřevěný krov a případnou tepelnou izolaci ochránit ještě jednou izolační vrstvou. Ondutiss systém si poradí nejen s vlhkostí. Folie umožňuje průchod par směrem ven a tím chrání konstrukci před kondenzací přebytečné vlhkosti. Tepelně izolační vrstva tak bude v bezpečí a vy můžete klidně spát pod krásnou, kvalitní a perfektně odizolovanou střechou.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *