Židle a stoly

Nadčasový design

 

 

Po straně sedáků je ukrytý šikovný mechanismus: stačí se dotknout tlačítka a zádová opěrka se automaticky nastaví!

Stůl, židle s pružným rámem a lavice jsou pojaty v lineárním designu, kresbu a strukturu dodávají dřevěné povrchy a hovězí kůže. Do celkového ladění se dobře hodí minimalistický lustr. Průsvitné japonské stěny pak decentně tlumí denní světlo.

 
 
Důraz na komfort
 
Zajímavě tvarovaná sedací souprava (Koinor) vypadá elegantně a nadčasově, navíc vyniká svou flexibilitou: zádové opěrky a područky jsou různě nastavitelné, jednotlivé pohovky, nástavbové prvky a válendy lze libovolně kombinovat. Konferenční stolek ze dřeva a skla s čistými liniemi a samostatné hranaté křeslo s koženým potahem se světle šedou sedací soupravou výborně ladí. Styl interiéru pak dotvářejí obklady a dlažba. Šedá barva jednoznačně zdůrazňuje zdrženlivý styl obytného zařízení.

 

Krbové systémy (Brunner) umožňují snadnou realizaci individuálních řešení obytného prostoru. Tento rohový model je postaven z tvarovek z tepelně izolačního betonu. Obklad má režný betonový povrch, případně omítku, a v krbu se topí dřevem.

 

 

Obývací pokoj se důsledně drží šedé, černé a tlumeně hnědé barvy. Černá barva dveří na terasu se objevuje znovu na krbu a také v obývací kuchyni. Celý prostor tak působí uklizeným dojmem.

Stolek je vybaven odkládací plochou, posuvnou deskou a integrovaným LED osvětlením. Korpus se prodává v provedení ze dřeva dubu nebo ořechu, deska je vyrobena ze saténovaného skla.

 

 

Zdroj: Náš útulný byt

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *