Bydlení čtenářů

Nové byty na Vackově slibují komfortní bydlení na Žižkově

Kromě luxusního bydlení v nových bytech Praha v části Horní Žižkov o dispozici 1+kk až 5+kk můžeme mluvit o dosažitelnosti občanské a dopravní vybavenosti, bezpečném bydlení a hezké okolní přírodě.

Zajistěte si byty na úrovni

Na Vackově vznikají nové byty Praha, které jsou jako stvořené pro náročné klienty prahnoucí po klidném bydlení. Horní část Žižkova je perspektivní lokalitou s velkým množstvím obchodů, sportovních a dětských hřišť, škol, školek i parků. V ulici Malešická najdete ateliéry, nebytové prostory a byty na Vackově postavené podle nejmodernějších trendů a technologií. K dispozici je 347 jednotek v rozsahu 1+kk až 5+kk.

Vyberte si ideální místo pro život

Plánované dokončení novostavby Praha na ulici Malešická je na konec roku 2020. Samotné předání bytů se uskuteční v půli roku 2021. Další výstavba se dočká své finální verze ke konci roku 2021. Tato etapa plynule navazuje na fungující objekty na ulicích Olgy Havlové, Rixdorfská a na Vackově. Bydlení v rezidenční čtvrti je fenomén, který nabývá na síle. Na internetových stránkách společnosti Metrostav Development se dozvíte přesné termíny, ceny a informace. Počítejte však s komfortním vybavením, dostatkem denního světla, prostorovými výhodami a soukromím. O chvíle relaxace se postarají předzahrádky, balkony, lodžie a střešní terasy. Po ruce jsou nákupní centra i park. Vsadit na bydlení v rezidenční čtvrti je chytré a pohodlné už jen díky skvělé dostupnosti centra města. Volné chvíle lze trávit v nedalekém parku Židovské pece. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *