Nezařazené

Okna, která dodají vašemu domu šmrnc

Současný trh je poměrně rozmanitý a působí na něm celá řada společností orientujících se na výrobu plastových oken. Jednou z takových firem je PGOkno, jež využívá německé profily Kömmerling. Plastová okna daného výrobce se pyšní perfektní tepelnou a zvukovou izolací, která je zajištěna kvalitním sklem a kováním. Stejně tak vás potěší, že si můžete vybrat z pestré škály barev a příslušenství. PGOkno má v nabídce hned tři varianty.

Standard pro nenáročné

Jestliže je pro vás cena rozhodující faktor, zaujmou vás plastová okna z nabídky „standard“. Profil se vyznačuje skvělými izolačními vlastnostmi, díky nimž ušetříte nemalé peníze na nákladech a energiích. Plastová okna se navíc chlubí dlouhou životností, maximální bezpečností a nenáročnou údržbou. Vybrat si můžete ze třech odstínů, a to klasické bílé, s potahovou fólií, nebo v dekoru dřeva. Ve standardu najdete plastová okna s dvojsklem.

Nejlepší poměr cena/výkon

Pokud vám nevadí připlatit si nějakou tu korunu navíc, nabízí se vám plastová okna s nejlepším poměrem cena/výkon. U nich je namísto dvojskla už trojsklo, tudíž bezpečnost i tepelněizolační vlastnosti jsou o něco lepší než u předchozí verze. Co se týče barev, tak opět můžete zvolit klasickou bílou, teak, nebo anthrazit.

PGOkno je profesionální firma na plastová okna, která působí především v Plzni a jejím okolí. Více informací najdete na www.pgokno.cz.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *