Tipy a rady

Projekty moderních bungalovů vás mile překvapí!

Projekty bungalovů v kombinaci s návrhy interiérů se zabývá například architektonická kancelář JAN PAVEL VLČEK. V portfoliu tohoto renomovaného plzeňského architekta však najdete i návrhy jiných staveb, interiérů a rekonstrukce historických objektů.

Proč se obrátit na architekta?

Z mnoha důvodů. V první řadě vám v rámci možností maximálně vyjde vstříc. Pozemek, který bude mít k dispozici, využije na sto procent. Vyzdvihne jeho přednosti a chytře skryje nedostatky. Podobně jako zručný krejčí, jenž vám navrhuje šaty. Dobrý architekt si poradí v podstatě s jakýmkoliv pozemkem. Ještě lépe ovšem uděláte, obrátíte-li se na něj ještě před jeho koupí.

Stavba jako celek

Dalším krokem je samotný projekt bungalovu, který se v mnoha ohledech nebude odlišovat od projektu klasického rodinného domu. JAN PAVEL VLČEK totiž každou stavbu vnímá jako celek. Stavbu, která se pro klienta stane domovem. Bude sloužit jeho potřebám, ale také dokonale souzní s okolím.

Komplexní projekty moderních bungalovů

Služby návrhářské kanceláře JAN PAVEL VLČEK jsou maximálně komplexní. Architekt vám navrhne nejenom dům samotný, ale dle zájmu i interiér a exteriér. Pomůže při výběru dodavatelů i materiálů. Nabídne asistenci při jednání s úřady, stavební dohled i pomoc s finální kolaudací. V nabídce jsou typové projekty bungalovů stejně jako zcela originální stavby, kterou vám a vašemu pozemku navrhne přímo na míru.

Abyste se ocitli na správné cestě

Především však klienta navede na správnou cestu. Listování v katalozích různých stavebních firem spoustu z nich spíše zmate. A pozor, architekti mají své místo i při rekonstrukcích, z kterých se často stává černá díra na peníze. Odborník se pak postará o to, aby byly investovány maximálně efektivně. Aby zkrátka jediná koruna nebyla vynaložena zbytečně. Sečteno podtrženo, s profesionálním architektem ve výsledku i ušetříte. Čas i peníze. Více informací hledejte přímo na stránkách návrhářské kanceláře www.jpvarchitekt.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *