Služby

Služby pro SVJ

Komplexní služby pro SVJ v Praze

V PPM, a.s. poskytujeme komplexní služby pro SVJ v oblasti správy bytových i nebytových prostor v Praze. Naše profesionální služby využívají převážně sdružení vlastníků bytových jednotek (SVJ), ale i majitelé jednotlivých bytů, domů a dalších nemovitostí. Pro SVJ zajišťujeme profesionální předsednictví, ekonomickou a technickou správu budov i odborný facility management. Nabízíme kompletní úklid nemovitostí, denní údržbu domu, úpravu zeleně i dřevin a zařídíme rovněž profesionální ostrahu objektu. V neposlední řadě zajišťujeme také pojištění proti případným škodám, a to až do výše 50 000 000 Kč.

PPM, a.s.

Jsme zavedená pražská společnost PPM, a.s., která je předním poskytovatelem služeb v oblasti správy bytových a nebytových objektů. Na trhu nemovitostí působíme už od počátku 90. let a spravujeme stovky realit v hlavním městě i jeho blízkém okolí. V první řadě nabízíme profesionální služby pro SVJ, a to jak u novostaveb nebo staveb krátce po rekonstrukci, tak i u starších činžovních domů. V poslední době se zaměřujeme také na komplexní facility služby a jednotlivé klienty, pro které k dnešnímu dni spravujeme přes 10 000 bytových jednotek.

Zakládáme si na vstřícné komunikaci a především na přesném plnění představ našich zákazníků. K dispozici máme propracovanou klientskou zónu i nového Elektronického Domovního Asistenta (EDA).

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *