Dekorace

Trendy podzimní doplňky, které byste si neměli nechat ujít

Textilie pomohou se změnou velmi rychle

Podzim nabízí velkou paletu barev, které se díky své hřejivosti hodí do každého interiéru. Jde zejména o odstíny oranžové, hnědé a žluté barvy; které fungují dobře každá zvlášť, ale i všechny dohromady. K tomu, abyste si doma vykouzlili podzimní atmosféru, nemusíte hned začínat s rekonstrukcí, velmi dobře vám poslouží i různé dekorace a doplňky. Mezi ty klasické patří závěsy, kusové koberce, deky, polštáře, ale i povlečení v těchto barvách. Vyměňte například dekorační polštáře za ty oranžové, hnědé či žluté, anebo se podívejte po podzimních vzorech.

 

podzimní doplňky

Přírodniny jsou jistota

Kromě toho můžete už používané dekorace dozdobit různými přírodninami. Chybu neuděláte ani s naaranžováním podzimních plodin – ovoce, ořechy, dýně i jeřabiny. Z dýně si navíc můžete udělat i vynikající polévku, která vás zahřeje.

 

Čtěte také: “Oživte svůj domov podzimními dekoracemi

Svíčky a trocha doplňků

Velkou službu udělají i svíčky – stačí, když si je dáte na stůl a intimní a pohodová atmosféra je na světě. Pokud chcete svůj domov i provonět, není nic jednoduššího, než použít aromalampu a do ní nakapat trochu typicky podzimní vůně. Velmi oblíbená je například vůně jablka se skořicí, ale i různé podzimní mixy.

doplňky byt

V obchodech můžete sehnat i nejrůznější bytové doplňky, které jsou pro podzim jako dělané. Malý slamění strašáčci, umělohmotné dýně, kovové svícny ve zlaté barvě, ale i nejrůznější teplé deky, do kterých se budete moci zachumlat za chladných večerů.

 

Zdroje fotografií: goodhousekeeping.com, kellimurray.com, haymespaint.com.au

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *