Bydlení čtenářů

U dřevostavby na klíč je nejdůležitější kvalita materiálu

Kvalitní dřevostavby na klíč už od roku 2010 staví společnost Martinice Group. Staví nejen rodinné domky, ale také víceúčelové haly nebo další stavby. Dřevostavby mají skutečně mnohá využití a své výhody přinášejí do četných odvětví.

Nízkoenergetický provoz je velkým lákadlem

Společnost připravuje montované dřevostavby rodinných domů na míru každému klientovi. Podklady připravuje v programu SEMA, výsledkem je projekt s 3D animací, takže zákazník dokonale vidí, jak bude jeho budoucí domov vypadat.

Už v základu je přitom navržený dům nízkoenergetický. Za nízkoenergetické provedení nic nepřiplácíte, jde o samozřejmost. Společnost ho dosahuje mimo jiné pomocí kvalitních materiálů, jako je nadstandardní tepelná izolace.

 

dsc 0067 upraveno

 

Dřevostavba vás přežije

Na svůj nový domov dostanete záruku 25 let, respektive na jeho konstrukční systém. Nemusíte si tedy dělat starosti, jak dlouho vám vydrží. Kvalitně postavená dřevostavba, jestliže je správně větraná, vydrží určitě více než sto let. Životnost je srovnatelná s životností zděné stavby, zapomeňte tedy na mýty.

Kvalitní výrobky ze dřeva i pro vás

Společnost už od roku 1997 vyrábí produkty ze dřeva, mimo jiné i vazníky a krovy. Vzpomeňte si na ni, až budete stavět či rekonstruovat střechu. Disponují multifunkčním dřevoobráběcím centrem Hundegger K2i a Hundegger Speed – Cut SC3, díky nimž jsou schopní dosáhnout milimetrové přesnosti u všech výrobků.

Za tuto kvalitu se rozhodně vyplatí připlatit. Na bydlení si většina z nás bere hypotéku a uvazuje se kvůli němu k dlouhým desítkám let splácení, tak ať výsledek stojí za to!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *