Bydlení čtenářů

Už jste slyšeli o alternativním bydlení v podobě rostoucích domů?

Rostoucí domy? Jde to snadno

Překvapuje vás, jak může být dům rostoucí? Je to velmi jednoduché. Společnost ELETH company s.r.o., kterou najdete na webových stránkách vyrabimedomy.cz a vyrabimechaty.cz, nabízí všem svým zákazníkům rodinné domy zhotovené přestavbou lodních kontejnerů. K jejich rychlé výstavbě je používána nejkvalitnější technologie, výsledné rostoucí domy pak patří k nízkoenergetickým domům, což potěší každého jejich majitele.

Pokud máte naspořenou určitou část peněz, můžete si nejdříve nechat postavit menší kontejnerový dům, a později, až přišetříte, nebo až budete potřebovat víc místa kvůli rozrůstající se rodině, necháte dům rozšířit o další moduly, a to bez zbytečného nepořádku a hluku.

obydleni2

 

Jaké domy můžete vybírat?

Koupit si můžete např. chytrý dům o velikost 69 m2 a dispozicemi 2+KK. Přijde vás aktuálně na 1 999 000 Kč s možností dokoupení přídavného modulu za 699 000 Kč. Pokud potřebujete dům větší, mohl by se vám líbit např. chytrý dům 4+kk s rovnou střechou o velikosti 105 m2, jehož cena je 2 699 000 Kč. Přídavný modul k němu pořídíte aktuálně za 699 000 Kč. Vybrat si můžete i domy se sedlovou střechou, pokud je upřednostňujete.

V ceně rostoucího domu najdete mnohé

V ceně domu je zahrnuto sociální zařízení, kompletní osvětlení interiéru, chytré ovládání topení, boileru, lednice, osvětlení, multifunkční vypínače, podlahová krytina, vypínače, zásuvky, elektroinstalace, finální výmalba,…

Podívejte se na webové stránky společnosti a přesvědčte se sami, jak hezké a kvalitní bydlení je vám díky kontejnerovým domům k dispozici. Objednat si můžete i chytrou chatu, a to jak pro sebe k soukromým účelům, tak k pronájmu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *