Podlahy a schody

Vinylová podlaha: Top řešení jak pro domácnost, tak i pro komerční prostory

Maximální odolnost

Jednou z hlavních předností vinylové podlahy je její odolnost vůči mechanickému poškození. Bude perfektně sloužit i několik let v místech, jež jsou z pohledu pohybu značně frekventovaná. Máte doma nějaké ty domácí mazlíčky? Pokud ano, pak se u vinylu není třeba obávat poškození v důsledku poškrábání drápky. Když vám spadne nůž či vidlička, nejspíše to na vinylové podlaze ani nezaznamenáte. Nášlapnou vrstvu lze navíc při masivnějším poškození renovovat!

Vlhkost není problém

Potřebujete podlahu do koupelny nebo kuchyně? Pak je vinyl jasnou volbou. Dokáže totiž na rozdíl od dřeva dlouhodobě odolávat vyšší vlhkosti. Je velmi odolný i v případě, že na povrchu stojí určitou dobu voda.

Maximální komfort chůze

Zapomeňte na tvrdost dlažby a skluz u laminátové podlahy! Vinylová podlaha zajistí měkký došlap a pohodlnou chůzi. Podílí se i na optimální akustice v daném pokoji. Zapomenout nelze ani na fakt, že povrch je nehořlavý a protiskluzový.

Elegantní design

Vzhledově určitě tato podlaha nezklame, ba naopak! Bez problémů dokáže imitovat kamenný povrch, dřevo nebo jakékoli jiné materiály.

Minimální pořizovací náklady

Vinylová podlaha je cenově maximálně dostupná. Ve srovnání s masivním dřevem a některými jinými povrchy určitě ušetříte. Drahá není ani její realizace. Stačí se obrátit na společnost PARKETCENTRUM s.r.o. mající s tímto typem podlahy dlouholeté zkušenosti. Pro více informací se podívejte na www.parketcentrum.cz.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *