Bytový textil

Zajistěte si kvalitní spánek

Kvalitní matrace, příjemná přikrývka a oblíbené povlečení

Pro dobrý spánek je základem samozřejmě kvalitní matrace, která je alfou i omegou všeho. Ač by se to však nemuselo zdát, důležitý je i zbytek věcí, který vaši postel zaplňují. Správné přikrývky a polštáře dokážou do jisté míry ovlivnit, jak příjemně se budete ve vaší posteli cítit. Pokud je vám moc horko nebo zima, ani kvalitní matrace pohodlný spánek nezajistí. Je proto dobré se dopředu zamyslet, jaký jste typ spáče.

Jste zimomřiví nebo horkokrevní?

Polštáře a deky vyráběné ze 100% bavlny nebo polyesteru vyplněné dutým vláknem jsou lehké, a přitom dokážou zahřát. Bavlněné deky jsou navíc ideální na celoroční používání a jsou vhodné i pro alergiky. Pro větší zmrzlíky máme i péřové přikrývky z husího a prachového peří. Většina z nás nejspíše poslouchá rad odborníků a má v ložnici chladněji, než v jiných místnostech, je to lepší pro kvalitní spánek. Někteří dokonce rádi spí při otevřeném okně, přesto nikdo nedokáže pořádně zabrat, pokud je mu zima, proto rozmýšlejte důkladně.  Je jen na vás, čemu dáváte přednost.

Podpořte svůj partnerský život

Další způsob, jak podpořit dobrý spánek, je podle psychologů sdílení intimity. Nemusíte tak kupovat dvě oddělené deky, protože právě v tom mají velký potenciál přikrývky francouzského typu. Spaní pod jednou dekou totiž prohlubuje partnerskou intimitu a učí nás partnerskému soužití.  Když si na to zvyknete, budeme se prý ráno probouzet spokojenější. Navíc je to i ekonomičtější. Nakupovat povlečení na jednu větší deku vyjde totiž levněji, než nakupovat dvojí povlečení.

Oblékněte svoji postel 

A právě povlečení nejen na francouzské deky, ale na veškeré zvolené velikosti přikrývek a polštářů najdete u nás na internetových stránkách https://ceskeluzkoviny.cz/157-povleceni.  Pokud nenajdete požadovanou velikost či provedení, stačí nám napsat, a na všem se domluvíme.

Vybírat můžete z kvalitních materiálů, které vás budou příjemně hladit při každém otočení.  Pro celoroční použití jsou sice stále nejoblíbenější 100% bavlněné materiály, které chladí i hřejí zároveň. Ale stále více se do popředí pro letní měsíce dostávají i chladivé saténové lůžkoviny, a na zimní měsíce zase mikroflanelové a mikroplyšové povlečení. Tak neváhejte a zabalte se do našich lůžkovin.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *