Nové hnízdo

Zapomeňte na apartmány ve Švýcarsku nebo v Itálii. Luxus na váš čeká i na Lipně!

Pod pojmem nemovitost u jezera si hodně lidí představí úchvatný penthouse na břehu Bodamského jezera ve Švýcarsku, nebo u jezera Como v Itálii. Máte ale čas, nervy a energii trávit před každým víkendem 10 hodin v autě? To na Lipně jste z Prahy za dvě a půl hodinky a můžete si užít komfort i luxus pětihvězdičkového standardu ve vlastním druhém domově.

Chata nebo chalupa? Ne, luxusní byt či penthouse.

Typickými rekreačními nemovitostmi také bývají klasické chaty a chalupy. Na ně se ovšem, jak vám potvrdí nejeden chatař a chalupář, jezdí hlavně pracovat. A ne každý si relax představí s rýčem a lopatou v ruce. Pro všechny, jež o víkendech zkrátka chtějí jen odpočívat, jsou luxusní byty Lipno, jež se právě rodí v rámci jedinečného projektu MOLO Lipno Resort, ideálním řešením.

79 jedinečných bytů a penthousů

MOLO Lipno resort nabídne 79 apartmánů a podkrovních penthousů té nejvyšší kvality z pera architektů prestižního londýnského ateliéru Chapman Taylor, jehož práce je oceňována po celém světě. Na designu tohoto výjimečného místa se podíleli John Hale s Janem Pokorným a návrhu ojedinělé zenové zahrady, jež bude součástí objektu, se zhostila zahradní architektka Štěpánka Šmídová. 

Zaměřeno na nejnáročnější klientelu

Koncepčně se nejedná o apartmánové byty k pronájmu, ale o druhé bydlení pro náročnou klientelu, která chce mít v Čechách rekreační nemovitost, ovšem s garancí vysoké kvality provedení a služeb.

Zmínění odborníci vzaly v potaz potřeby té nejnáročnější klientely. Jeho součástí proto bude například luxusní pětihvězdičkový hotel s Beach Clubem s bohatou nabídkou lázeňských a wellness procedur.  Centrální dominantou bude 150 metrů dlouhém molo s jezerním vyhřívaným bazénem a restaurací.

Prostorné garáže i půjčovna sportovních potřeb

Součástí objektu samozřejmě budou i podzemní garáže s prostornými parkovacími místy stejně jako půjčovna sportovních potřeb. K tomu, abyste se o svém volném víkendu či dovolené náležitě sportovně vyžili, zkrátka nebudete muset nic vozit s sebou. Chybět nebude nabíjecí stanice pro elektromobily a hybridní automobily stejně jako pro elektrokola, podzemní parking je přizpůsobený pro sportovní vozy i velká SUV. Autoři projektu zkrátka skutečně mysleli na všechny detaily, které Vám zpříjemní den.

Zaostřete na MOLO

Prodej bytů bude zahájen již v říjnu. Kolaudace je předpokládána na konec roku 2020. Více informací najdete pod odkazem prodej bytů Lipno.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *