PR články

Zdravé žehlení? S parní žehličkou LAURASTAR určitě!

Švýcarská firma LAURASTAR má na svém kontě hned několik patentovaných technologií. Její žehlicí systémy a parní generátory produkující hygienickou páru vysoké teploty spolu s viry, plísněmi a roztoči zlikvidují až 99,999 % bakterií! Výsledkem žehlení tak není jenom perfektně vyžehlené, ale především až nemocničním standardům vyhovující prádlo.

Revoluce v žehlení? Parní generátor LAURASTAR

Revoluci v žehlení představuje parní generátor LAURASTAR s přenosnou parní stanicí LAURASTAR LIFT EXTRA. Její jedinečný design v kombinaci s vysokou teplotou hygienické páry, kterou produkuje, proces žehlení nejenom zjednodušuje, ale také zrychluje!

Dokonalé žehlení s parní žehličkou LAURASTAR

Parní žehlička LAURASTAR během chvilky dokonale vyžehlí povlečení i koktejky s tenkými ramínky. Aniž by byl ohrožen materiál či barva žehlené textilie, k níž je žehlicí systém LAURASTAR maximálně šetrný. A jaký žehlicí systém LAURASTART systém zvolit?

Nejlepší výsledky v žehlení? Vsaďte na řadu SMART!

Na výběr máte řadu S s hlavními technologiemi LAURASTAR, nebo inovovanou řadu SMART. Jde-li vám o nejlepší výsledky v žehlení, jednoznačně doporučujeme řadu SMART. Model LAURASTAR SMART U například disponuje aktivní žehlicí plochou umožňující žehlení jedním pohybem (povrch žehlicí plochy drží tkaninu na místě a zároveň distribuuje páru po celém svém povrchu), aktivním žehlicím prknem (s ventilačním a vakuovým systémem), Bluetooth připojením a jedinečnou Sensteam technologií, která snímá pohyby žehličky a automaticky páru aktivuje.

Desetiletá záruka na náhradní díly

LAURASTAR však nerespektuje nejen vaše oblečení, ale i životní prostředí. S heslem „není potřeba spotřebovávat více, než je nutné“ proto své produkty navrhuje s vidinou jejich dlouhé životnosti. Jejich kvalit si je navíc jist do té míry, že na každý díl poskytuje desetiletou záruku.

Intuitivní používání

Používání parních žehliček LAURASTAR je snadné a intuitivní. A pokud si přeci jen s něčím nevíte rady, můžete využít asistenta žehlení, který vás připojí k mobilní aplikaci s nahranými videi, s nimiž určitě dosáhnete těch nejlepších výsledků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *