Bazény, sauny, vířivky

Domácí vodní masáž

Kromě již klasické masážní vany vás může potěšit masážní bazének. Umístit jej můžete kdekoliv v domě, na zahradě či na zahradní terase. Nabídne vám osvěžení a několik zajímavých zdravotních účinků, a to jak po psychické, tak po fyzické stránce.

Masážní koupel je vynikající duševní relaxací. V bazénku s tryskami snáze zapomenete na problémy, jež vás během dne potrápily, což přispívá k duševní hygieně. Můžete zde také odpočívat aktivněji, například zde rozmýšlet řešení různých složitějších otázek.

Kladný vliv masáže na tělesný stav je neoddiskutovatelný. V kombinaci s teplou vodou uvolňuje napjaté svaly, podporuje zdravý spánek a aktivuje buňky na povrchu těla. Dámy jistě potěší zpevnění pleti a jemná pomoc při modelaci těla a celulitidě. V tomto případě je však vodní masáž pouze příjemným podpůrným doplňkem, sama o sobě vám postavu nezlepší.
K tomu může pomoci trochu více spíš domácí sauna. U zdravých lidí prospívá srdci a povzbuzuje látkovou výměnu, čímž napomáhá k odbourávání celulitidy.

Foto: Villeroy & Boch

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *