Bazény, sauny, vířivky

Investice do dobrého bazénu se vyplatí. Pořiďte si zahradní bazén v akci

Možná znáte ze svého okolí případy, kdy si rodina pořídila levný bazén, ale dlouho jim nevydržel. Na bazén si však zvykli, a tak jim nezbylo než napodruhé investovat konečně do kvalitního řešení. Poučeni cizí chybou bychom to teď měli udělat hned napoprvé správně.

Bazény různých dodavatelů se od sebe diametrálně liší

Nejhorší je investice do slabých konstrukcí, často se jedná o nadzemní bazény, též do nekvalitních materiálů či bazénů bez potřebné technické výbavy. Takovýto bazén si vůbec neužijete. Rychle chátrá, není možné jej plně využívat a je extrémně náročný na údržbu. Kdo chce kvalitní řešení, musí vsadit na odolné plastové bazény.

Do našich klimatických podmínek patří rozhodně bazén zastřešený

Na dlouhé horké léto se nejde spolehnout. Mnohdy se smrskne na pár dnů slunečního počasí. Přitom zastřešený bazén se dá využívat i v horším počasí. Navíc je perfektně chráněn před znečištěním. Jste jej rovněž schopni zajistit před dětmi, což je důležité minimálně u dětí do 7 let. Případy utopených batolat a předškoláků nejsou vůbec ojedinělé. Pouze zastřešený bazén lze zcela bezpečně zajistit.

Hodí se i další vymoženosti pro zahradní bazénZatímco perfektní filtrace musí být samozřejmostí, vytápění vody je velkým benefitem navíc. Právě ono však spolu se zastřešením extrémně prodlužuje koupací sezónu. I méně otužilí se mohou v zastřešeném bazénu koupat od května až do konce října. Ti otužilejší již dříve a mnohdy až do konce roku. Na vytápění bazénu se dnes používá především bazénové tepelné čerpadlo. Solární vytápění se hodí pouze při slunečném počasí na zvýšení teploty vody.

Rádi se koupete pod širým nebem, a proto si říkáte, že je pro vás zastřešený bazén zbytečným?

Nepleťte se. Zastřešení bazénu udržuje v bazénu teplotu vzduchu i vody. Bazén je bezúdržbovějším, protože se nezanáší znečištěním z okolí (travou, listím, hmyzem apod.). Navíc panely zastřešení se dají snadno po kolejnicích odsunout a vy si klidně užijete koupání pod slunečnou oblohou. Jakmile však začne pršet, nebo chcete vodu v bazénu udržet příjemnou i v noci, zatáhnete. Zastřešení je též skvělé ve chvíli, kdy si chcete při koupání užít soukromí. Na dnešních poměrně malých pozemcích je proto zastřešení mnohdy doslova nutnost.

Pořiďte si kvalitní plastový zahradní bazén

Komu se už nechtělo do bazénu investovat loni na podzim, zvládne ještě vše dohnat. I nyní ještě narazíme na zlevněné nabídky typu Bazény akce Velikonoce 2021. Konkrétně tuto akci nabízí výrobce a dodavatel plastových bazénů – firma BAZÉNY-VÝROBA, který vyrábí kvalitní, UV a mrazu odolné plastové bazény s životností až 50 let. V rámci zmíněné akce si máte možnost pořídit bazénový set s celou řadou benefitů. Pokud si set objednáte do Velikonoc, získáte dopravu po ČR, tepelnou izolaci bazénu, tester bazénové vody, filtrační písek i kompletní vysavač bazénů DE LUX.

Firma BAZÉNY-VÝROBA nabízí samostatné bazénové skořepiny, bazény se schody, ale i bazénové sety. Ty si lze vybrat v cenách od 74 900 Kč až do 195 200 Kč, což je již perfektně vybavený největší bazén se zastřešením. Bazény se nabízí v rozměru s délkou do 9 m a šířkou do 3 m. Standardní hloubka bazénu je 1,2 m, na vyžádaní lze dodat bazén o hloubce 1,5 m se schodovým stupněm navíc. Firma nabízí k bazénům i speciální vybavení, jako je zmíněné bazénové tepelné čerpadlo či třeba protiproud. Ten je oblíbeným příslušenstvím do malých i velkých zahradních bazénů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *