Bazény, sauny, vířivky

Udržujte se v kondici! Souběh podzimních veletrhů na zdraví, krásu se blíží.

Návštěvníci mohou zhlédnout například vybavení pro vodní procedury, jako např. bazény, whirlpooly, dřevěné vany, pro horké procedury, fitness a wellness centra, či vybavení pro masážní a kosmetická studia. Zároveň se návštěvníci první veletržní den mohou těšit na vyhlášení soutěže krásy – MISS WELLNESS.

Lákavý je i bohatý doprovodný program, který v letošním roce nabízí i mezinárodní konferenci na téma „saunování dětí“ pod záštitou mezinárodní asociace saun. Po celou dobu veletrhu jsou připravené přednášky na téma zdravé výživy a hubnutí, ukázky mnoha typů relaxačních i rekondičních masáží, aromaterapie, či semináře pro zájemce o zdravotním cvičení Tai-chi nebo možnost vyzkoušet si diagnostiku pomocí iridologie. V letošním roce jsou pro obchodníky za spolupráce Asociace podnikatelů a živnostníků ČR připraveny panelové diskuze na nejaktuálnější obchodní a investiční témata. Významným partnerem doprovodného programu je i Asociace pracovníků v regeneraci, který pro první veletržní den připravuje odborné semináře na nejrůznější témata v oblasti „nové“ legislativy a wellness, či územního plánování wellness center, koupališť a Aquaparků.

Souběžnou akcí probíhající na Výstavišti Holešovice je 3. veletrh kulturistiky a fitness Fitness Expo, které v letošním roce bude hostit největší setkání Zumba instruktorů v ČR. Novinkou letošního souběhu veletrhů je veletrh koupelnového vybavení a designu Moderní koupelny a 1. ročník veletrhu profesionální čistící techniky Clean Expo. Cílem veletrhu Moderní koupelny je veřejnosti prezentovat design, originalitu, účelnost, funkčnost, kreativitu a respektování současných trendů, jak v použitých materiálech, tak v produktech.

Jednou z firem, která bude prezentovat své novinky, je i firma Dřevojas, jež představí kolekci Aquila. Zcela novou řadu moderního koupelnového nábytku, která je výsledkem spolupráce firmy Dřevojas s předními švýcarskými designéry. Kolekci Aquila naleznete pod značkou luxusního koupelnového nábytku MYJOYS swiss design. Další významnou společností zahraniční společností vystavující na veletrhu Moderní koupelny je anglická společnost IMPERIAL BATHROOMS, výrobce sanitární techniky, která představí novinku pro rok 2011 řadu „Simply Black“ – jednoduše černé – jednoduše krásné.

Řada „Simply Black“ je výběr z jejich nejznámější a nejelegantnější sanitární keramiky, dokončené hlubokou černou glazurou. Tím je dosažen perfektní design a různé kombinace černé barvy s jinými prvky vytváří špičkovou moderní koupelnu, více informací na www.imperial-bathrooms.com. Novinkou veletrhu je i soutěž Moderní koupelna 2011, jejímž cílem je vytvoření přehlídky designové a funkční koupelny v rámci moderního stylu. Po několika neúspěšných pokusech o vytvoření kvalitního veletrhu v oblasti úklidů jsme oslovili přední společnosti na trhu včetně asociací a na základě jejich podnětů a připomínek tvoříme veletrh právě ke spokojenosti vystavovatelů a návštěvníků. První ročník veletrhu Clean expo je zaměřený především na odbornou veřejnost z oboru úklidových služeb a nabízí vynikající příležitost pro prezentaci nových zařízení a technologií, ale i produktů běžné nabídky v oboru čistící techniky, vybavení a služeb souvisejících s péčí o nemovitost a její příslušenství, a také technologie a služby související s provozem prádelen a čistíren.

Při přípravě projektu klademe důraz na návštěvnost odborníků a managementu s kompetencemi k uzavření obchodu, za účelem vytvořit kvalitní cílovou skupinu návštěvníků a naplnit tak očekávání vystavovatelů. K návštěvnickým skupinám které přímo oslovujeme náleží management úklidových firem, management hotelů a lázní, starostové měst a obcí, management nemocnic, škol a zdravotnických zařízení, stavební a developerské společnosti a další. Veletrh bude podpořen seminářem na témata z oboru úklidu, facility, nových směrnic EU, ale také vzdálené řízení pracovníků. Zároveň budou představeny moderní trendy v pracovních oděvech formou módní přehlídky a další atraktivní doprovodný program.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *