Bílé zboží

Prodlužte si záruku domácích spotřebičů na 5 let

POJIŠŤOVNA CARDIF PRO VITA nabízí ve spolupráci s MALL.CZ pojištění prodloužené záruky, které nabízí ochranu výrobku na 1 nebo až 3 roky nad rámec zákonné záruky. Celkově je tak spotřebič chráněn po dobu 3 nebo 5 let.

Šetří vaše budoucí náklady

Pojištění prodloužené záruky u vybraných výrobků z kategorií elektroniky a bílé techniky vám ušetří další finanční prostředky za opravy poškozeného zboží. S uzavřeným pojištěním prodloužené záruky můžete po uplynutí záruční doby stanovené výrobcem uplatnit náklady na opravu mechanických, elektrických a elektronických vad přímo u pojišťovny.

Při nákupu na MALL.CZ můžete uzavřít pojištění prodloužené záruky přímo při výběru výrobku. Za částku rovnou 10 % kupní ceny zboží si můžete prodloužit záruku o 1 rok a za 20 % kupní ceny naroste prodloužená záruka o celé 3 roky.

Jednoduché vyřízení

Zřízení tohoto pojištění nepřináší žádnou nadbytečnou administrativu. Po zaplacení ceny vybraného zboží navýšené o pojištění prodloužené záruky vám do e-mailu přijde Certifikát o pojištění. S pojištěním prodloužené záruky se nemusíte bát poruch až po pět let od nákupu.

V případě poruchy se nic nemění

Pokud se výrobek porouchá v době trvání prodloužené záruky, není to nic dramatického. Proces opravy funguje podobně, jako v době trvání originální záruky od výrobce – stačí odnést poškozené zboží do opravny a pojišťovna proplatí všechny náklady do výše 30 000 Kč související s opravou poruchy. V případě, že výrobek nepůjde opravit, pojišťovna vám vyplatí časovou cenu výrobku, tj. kupní cenu výrobku minus 1 % za každý měsíc od nákupu produktu.

Pojištění prodloužené záruky vám zajistí bezstarostné využívání produktu i po skončení originální záruky od výrobce, aniž byste se museli obávat vysokých nákladů na opravy poruch.

Více na www.cardif.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *