Bílé zboží

Vonět může i lednička

Například chladničky voní po jahodách a pračka neminete, protože vás na prodejní ploše zarazí příjemný mediteránní odér levandule. Nové provoněné chladničky Alfa Line od výše jmenované společnosti jsou kombinované chladničky s mrazákem, které vynikají úsporným provozem, funkčností, praktičností a navíc se stanou esteticky působivým doplňkem kuchyně.

Většina výrobků této řady je vybavena moderními a praktickými doplňky: kontrolním panelem s digitálním displejem, který umožňuje přesné nastavení provozních hodnot spotřebiče, Air systémem s ventilátorem, skleněnými policemi s fixačními rámečky na lahve, nastavitelnými zásuvkami ve dveřích a ergonomickými držadly. Své příznivce mohou tyto chladničky získat také díky zabudovanému rádiu, které se stane vítaným společníkem při pobytu v kuchyni. Energetická třída A, automatické rozmrazování a možnost výběru levého či pravého otevírání dveří jsou samozřejmostí. Cena závisí na provedení výrobku.
Chladničky, mrazáky, i kombinované chladničky s mrazákem koupíte v prodejnách Elektroworld, Datart, Proton, Euronics, Okay

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *