Bydlení čtenářů

150 000 Kč za 2 950 Kč měsíčně na Vaši rekonstrukci

Se speciální letní nabídkou Osobní půjčky Cetelem můžete totiž na vylepšení svého bydlení získat 150 000 Kč za pouhých 2 950 Kč měsíčně. Uvedená splátka platí pro délku splácení 72 měsíců, RPSN 12,92 a je včetně pojištění schopnosti splácet. Tato nabídka trvá do 31. 7. 2009.

A jaké další výhody klienti na Osobní půjčce na bydlení nejvíce oceňují?

Výpočet splátky pomocí on-line kalkulačky

Parametry Osobní půjčky na bydlení si můžete libovolně nastavit pomocí on-line kalkulačky. Tak, aby výsledná splátka a délka splácení plně vyhovovala Vašim potřebám a rozpočtovým možnostem.

On-line žádost na několik minut

Jednoduchý on-line formulář Vám nezabere více než pár minut, navíc po jeho odeslání získáte ihned výsledek předběžného posouzení.

Rychlost vyřízení

Po odeslání on-line žádosti už jen stačí potvrdit smlouvu, kterou si vytisknete sami nebo obdržíte poštou, a zaslat zpět s několika obvyklými doklady. Běžně tak lze vyřídit Osobní půjčku na bydlení během několika málo dní.

Transparentnost pořízení půjčky

Parametry Osobní půjčky Cetelem, které si sami nastavíte v on-line kalkulačce jsou konečné a v průběhu schvalovacího procesu již nedojde k jejich změně. Nemusíte se tak obávat žádných dodatečných poplatků ani navýšení úrokové sazby.

Více informací na www.cetelem.cz/osobni-pujcka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *