Bydlení čtenářů

Alergici jásejte! Při vysávání můžete vzduch prát

Lak je absolutně odolný proti poškrábání. Červený kabel s automatikou navíjení je markantní poutač – s dodatečným bezpečnostním aspektem, který eliminuje možnost klopýtnutí během vysávání. Pro profesionální dlouhodobou zátěž je dimenzován také long-life podvozek v kovovém provedení, sací hadice ze speciální pletené textilie a ergonomicky tvarované příjemné madlo, jehož červené změkčené části garantují perfektní ovládání. A kovové zakončení na sací hadici zabraňuje nehezkému opotřebení, které se v průběhu několika let může jinak na sací hadici projevit.

Profesionální motor se svými extra-odolnými díly ve spojení s podlahovou tryskou stará o 100 % sací sílu při ušetření elektrické energie až o 30 % ve srovnání s běžnými 2400 W vysavači. Air flow control system® s air safe® a filtračním hygienickým systémem Air Clean HEPA dělají z vysavače Home Professional jedinečného experta na techniku praní vzduchu. Souhra těchto komponentů odstraňuje dokonce i velmi jemný prach a vyfukovaný vzduch je zbaven až 99,997 % všech nečistot, což je čistší vzduch, než je v běžné místnosti! Tak si mohou oddechnout také alergici.

Součástí tohoto ďábelského domácího pomocníka je i bohaté příslušenství. Mimo jiné obsahuje extra-velký profi-kartáč pro čištění nábytku, knih nebo topných hlav, extra-širokou profi-polstrovací trysku, která se čtyřmi zvedači nití a chlupů dokáže perfektně vysát polstrovaný nábytek a matrace, extra-dlouhá profi-tryska na spáry zase vyčistí i ty nejmenší mezery. Velmi známé nejen pro svoji nabídku příslušenství, ale i kvalitu, jsou i vysavače Miele.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *