Bydlení čtenářů

Bydlení čtenářů: Dětský pokojíček

Celý pokojíček je laděn do růžové barvy, kterou má Karolínka oblíbenou. Stěny pokojíčku zdobí mnoho pěkných a veselých obrázků. Jak výmalba probíhala, na to jsme se zeptali paní Stodolové, která má ráda pořád něco nového a kterou láká zkoušet věci, které ještě nedělala, jak nám sdělila.

„Výmalba probíhala tak, že jsem dala Karolínku spinkat,a já šla dotoho. Nejdřív jsem si nanečisto tužkou nakreslila travičku atd… a pak colorky za 65,-Kč a „fičela“ jsem do půlnoci, každý den něco. Inspiraci jsem měla ze své hlavy a také mě napadlo kouknout do omalovánek, tam bylo z čeho vybírat. Začala jsem v pondělí a končila v pátek.“

„Ptáte se, jestli to bylo náročné? Nebudu říkat, že ne, ale dělala jsem to z radosti pro tu naši cácorku. Jak ráno vstala a koukla do pokojíku, byla unešená. „Jéé mami balónky, trávička, sluníčko…, rozhlížela se.“ Balónky opravdu zbožňuje.“

Nejraději si Karolínka hraje ve stanu, který má v rohu pod oknem a také ráda kreslí. K tomuto účelu má v pokojíčku malý kreslící koutek.

A co vy? Je ve vašem bydlení něco, co by mohlo ostatní inspirovat? Měli jste zajímavý nápad nebo řešení, které je podle vás pěkné a jste na ně pyšní? Pošlete nám alespoň pět fotografií s doprovodným textem na info@oBydleni.cz. Fotky zveřejněné v článku odměníme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *