Bydlení čtenářů

Bydlení čtenářů: Dětský pokojíček 2

„Nejlepší je na pokojíčku to, že nás nestál téměř nic. Pouze zapojení mozkových závitů, jak a z čeho to poskládat, aby to fungovalo a spokojenost byla jak na straně syna, tak na použití optimálního počtu úložných prostor, které jsou v malém panelákovém bytě třeba“ píše paní Baňařová.

Nábytek, který jsme v této místnosti použili je starý kancelářský nábytek, získaný úplnou náhodou. Je natřen výraznými nezávadnými dětskými barvami a slouží úplně dokonale. Je nejen praktický, ale i hezký. Hračky máme většinou v plastových košíčcích nebo v krabicích od bonbónů získaných také absolutně bezpatně z běžných diskontních řetězců. Nad postelí má Honzík nadstavbu, původně určenou jako ložnicovou stěnu, se kterou jsme také nadmíru spokojeni.

Zdi jsou natřeny otěruvzdornou barvou určenou do dětských pokojíčků. 3 stěny jsou mandarinkové a ta čelní je limetka vyzdobená pěnovými dekoracemi oblíbených filmových postaviček. Barevně je to v pokojíku velmi příjemné. Doplňky jsme se snažili sehnat také do limetkova, jako nástěnné hodiny, úložný díl na plyšáky, koš na papír apod.

Synova nejoblíbenější část pokojíku je asi regálek, do kterého umisťujeme stolní hry, puzzle apod. Využívá ho, díky tomu, že je nizoučký, také jako lavičku. Pokojíček jsme zařozovali k jeho druhým narozeninám a jsme ve fázi, kdy je třeba trošku inovovat a tak se chystáme malovat a zakoupit pracovní stůl s židlí.

A co vy? Je ve vašem bydlení něco, co by mohlo ostatní inspirovat? Měli jste zajímavý nápad nebo řešení, které je podle vás pěkné a jste na ně pyšní? Pošlete nám alespoň pět fotografií s doprovodným textem na info@oBydleni.cz. Fotky zveřejněné v článku odměníme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *