Bydlení čtenářů

Bydlení čtenářů: Jak zútulnit malý byt – 2. díl

„Dál jsme se věnovali úpravám obývacího pokoje. Jelikož náš obývák slouží i jako ložnice, museli jsme tomu přizpůsobit zařízení . Pohovka měla splňovat i zásady zdravého spaní. Hledali jsme a našli v Ikee. Je to rozkládací pohovka, která má rošty a kvalitní pružinové matrace určené k dennímu spaní i sezení. Pod ni jsme dokoupili úložný prostor na lůžkoviny. Jsme s ní velmi spokojeni.

Barevně jsme vše ladili do hnědo-béžovo-bílé barvy. Je to kombinace útulná, evokující čistotu, přírodu. Nedílnou součástí interiéru je akvárium, které si manžel nechal udělat na míru do jedné ze skříněk, která byla součástí obývacího nábytku. Působí tak velmi přirozeně a je na ně opravdu krásný pohled.

Dětský pokojíček má 12m2 a je opět obdélníkového tvaru. Vymalovali jsme ho veselými barvami, v kombinaci zeleno-žlutá. Klukům se v něm moc líbí.

V předsíni, která má 7m2, byla klasická paneláková vestavěná skříň. Abychom ušetřili finance, vnitřek skříně, který byl ve velmi dobrém stavu, jsme ponechali.Na zakázku jsme nechali udělat jen zrcadlové posuvné dveře. Jednak jsme tím získali opravdu velká zrcadla, což ocení především ženy, jednak se prostor předsíně opticky zvětšil.“

V průběhu rekonstrukce upravili Hášovi také koupelnu a záchod. O tom, jak se jim dařilo, jsme vás na oBydleni.cz informovali v článku ze 3. 9. 2007.

Také se vám povedla rekonstrukce, nebo máte hezky zařízený byt či dům a chtěli byste se pochlubit ostatním čtenářům? Zašlete nám fotografie na info@oBydleni.cz. Zveřejněné fotky odměníme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *