Bydlení čtenářů

Bydlení čtenářů: Kuchyně a koupelna v klasickém stylu

Kuchyně oproti té, ve které jsem kralovala v bytovce musela být především vzdušná, přehledná a hlavně měla obsahovat malou vinotéku + přihrádky s košíky což se mi také podařilo. Návrh kuchyně jsem nesvěřila žádnému kuchyňskému studiu, ale sama si jí navrhla kousek po kousku (naštěstí mi dal manžel volnou ruku). Rozvrhla jsem si ji podle základních pravidel, kde má být lednička, kde varná plocha atd atd. Dalším snem byl barový pult, který měl být obložen cihličkami i to se povedlo. Musím upřímně říct, že se ve své kuchyni cítím opravdu výborně a i přátelé, kteří nás v novém baráčku navštívili byli z kuchyně i koupelny nadšeni a možná proto jsem k Vám dané fotografie zaslala. V kuchyni všichni, hlavě děti, milují bar, kde se všichni nechají rádi obsloužit nějakou dobrotou.

To co jsem napsala o kuchyni patří v podstatě i ke koupelně. I tam jsem měla určitou představu a sen. Musím říct, že výběr dlažby mi dal opravdu zabrat, chtěla jsem něco co nevyjde z módy a takovou barvu co vás ráno příjemně naladí což se mi myslím povedlo, neboť naše sluníčková koupelna, jak jí říkáme, tak opravdu funguje. Také tímto musím poděkovat tchánovi, který vše stavěl a obkládal takže kýžený výsledek mého snu se dostavil, i když dal velice zabrat. Koupelna se nachází v podkroví a musela odpovídat potřebám 4členné rodiny, to znamená 2 umyvadla, velká vana pro děti, sprchový kout pro nás + toaleta a odkládací police na různé drobnosti.

A co vy? Je ve vašem bydlení něco, co by mohlo ostatní inspirovat? Měli jste zajímavý nápad nebo řešení, které je podle vás pěkné a jste na ně pyšní? Pošlete nám alespoň pět fotografií s doprovodným textem na info@oBydleni.cz. Fotky zveřejněné v článku odměníme!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *