Bydlení čtenářů

HORNSCHUCH ve spolupráci s www.OBYDLENI.CZ Vám přináší 5% slevu na veškerý sortiment!

Stačí při dokončování objednávky do poznámky uvést heslo

Obydleni.cz 5%

Máte-li chuť si společně se slunným počasím vybarvit i Váš byt, máte jedinečnou šanci, jak toho dosáhnout. Společnost Hornschuch nabízí nezpočet vychytávek, kterými si můžete Váš byteček, dům, či pokojík zútulnit, zkulturnit anebo třeba i zastínit (pokud máte sluníčka již plné zuby 🙂 ). Společnost Hornschuch má velmi široký sortiment, díky kterému můžete změnit Váš byt k nepoznání – od samolepících folií k přeměně nábytku či stěn, přes nálepky na notebok, až po adhesivní, neboli protisluneční folie na sklo.. Hornschuch samozřejmě nezapomíná ani na nejmenší, jimž jsou určeny dětské dekorace, o které můžete celý tento měsíc soutěžit právě na našem webu. A nejen ty jsou určené pro nejmenší – krásné korkové podložky s jedinečnými obrázky, dětský dřevený nábytek nebo roztomilé prostírání a mnoho dalšího na Vás čeká na www.hornschuch.cz a také na www.dcfix.cz.

Co ještě dodat? Snad jen, že samolepicí fólie d-c-fix lze opakovaně používat, jednoduše se nalepí a zase odlepí a tudíž Vám nezničí nábytek a stěny jako obyčejné samolepky. Díky speciálnímu lepidlu i při přelepování nepoškodí podkladovou plochu. Samolepicí fólie zakoupíte v řetězcích Globus, Hornbach, Bauhaus, ve specializovaných prodejnách s tapetami, v papírnictvích a internetových obchodech.

Ale také v e-shopu firmy Hornschuch www.d-c-fix.cz, kde můžete objednávat v pohodlí Vašeho domova po celý srpen s 5%ní slevou!

Udělejte si na LÉTO svůj domov barevnější a ještě hezčí!!!

Postup při uplatnění slevy:

1) otevřete si eshop www.hornschuch.cz nebo www.dcfix.cz

2) vyberte si jakýkoliv z produktů uvedených na výše uvedených eshopech (sleva se vztahuje na všechno zboží)

3) proveďte nákup Vámi vybraného zboží

4) při potvrzení objednávky do POZNÁMKY UVEĎTE HESLO: Obydleni.cz 5%

5) po uvedení tohoto hesla Vám automaticky bude odečteno 5% z celkové částky nákupu

6) SLEVOVÝ KUPÓN Obydleni.cz 5% PLATÍ OD 1.8. – 31. 8. 2010

VYHRAJTE NÁKUP V ESHOPU WWW.HORNSCHUCH.CZ V HODNOTĚ 3.000 Kč, 2.000 Kč nebo 1.000 Kč. VÍCE O SOUTĚŽI ZDE!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *