Bydlení čtenářů

Luxusních nemovitostí v Plzni není mnoho, přesto je lze nalézt

Realitní kancelář Pubec vám však může nabídnout jejich úplnou nabídku. Neváhejte oslovit svého realitního makléře a vydejte se na prohlídku třeba hned zítra.

 

Prvorepublikové vily jsou jedny z nejžádanějších

 

Aby také ne. Vždyť kdo by nechtěl žít v téměř zámeckém prostředí těchto luxusních vil obklopených rozlehlou zahradou. S letním altánem ve stinném zákoutí bude atmosféra první republiky téměř dokonalá. Nejen secese však láká kupce. Plzeň se může pyšnit řadou funkcionalistických vil z počátku 20. století, které rozhodně stojí za návštěvu. Obytná plocha se pohybuje i okolo 1000 m2 a rozlehlé pozemky přímo volají po parkové úpravě profesionálního zahradního architekta. Velké prostory a řada pokojů vám i ostatním členům vaší rodiny zaručí kýžené soukromí, ať už žijete v páru, či s širší rodinou.

 

Luxusní byty právě teď vyrůstají u Boleveckého rybníka

 

Plzeň nemá mnoho rezidenčních domů, které by nabízely luxusní byty s plným servisem.  Zbrusu nové bydlení však můžete pořídit v nově vyrůstajícím bytovém komplexu na Borech, kde se ty největší a nejlákavější byty pohybují okolo 4kk. Láká také nový bytový projekt panorama Bolevec. Ty nejluxusnější a největší byty se nachází v nejvyšším podlaží s panoramatickým výhledem na oblíbenou rekreační nádrž a na město. Opravdu skvostné bydlení se však dá pořídit i přímo v centru města v jednom z měšťanských domů. Máte-li na takové bydlení zálusk, kontaktujte našeho makléře a sledujte pravidelně nabídku.

 

Jak se žije v Plzni?

 

Krajské město nabízí skvělou dopravní síť, občanské služby i plnohodnotnou občanskou vybavenost, která je podmínkou pohodlného městského života. Rodiče mají na výběr z řady vzdělávacích institucí, včetně soukromých škol a školek. Láká Waldorfská i Montessori. I kulturní život v Plzni je bohatý. Není nouze o sportovní události, stejně jako divadelní představení, koncerty a outdoorové festivaly. Milovníci přírody si také přijdou na své. Město Plzeň má navíc skvělou polohu, a tak jste coby dup třeba v Šumavském národním parku, nebo na nákupech v Německu. Díky revitalizované železniční dopravě není problém ani denní dojíždění za prací do našeho hlavního města.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *