Bydlení čtenářů

Máte rádi svůj domov? Tak si ho nechte pojistit!

Máte ve svém domě luxusní elektroniku, ale také řadu elektroinstalace, která v případě poruchy může způsobit požár? Vodovodní potrubí vašeho domu je zastaralé a je tak otázkou času, kdy praskne nějaká trubka? Voda by pak rozhodně poničila i vaši koženou sedací soupravu nebo vzácné koberce? Nebo se prostě obáváte o své cennosti, rodinné šperky a cenné papíry, které by si mohl odnést případný zloděj? Všechny tyto situace a také mnohé další kryje právě pojištění domácnosti. Jde o pojištění bytu, resp. pojištění jeho vybavení. V případě pojistné události vám pak pojišťovny vyplatí finanční náhradu za váš majetek. Může jít o jeho poškození, zničení, příp. odcizení nebo vandalismus.

Cena pojištění majetku se odvíjí od hodnoty vašeho majetku, tedy výše pojistné částky a stupně spoluúčasti. Ovlivňuje ji také rozsah pojištění a případná připojištění. Ve stanovení pojistného se přihlíží i ke zvolené lokalitě, ta mj. ovlivňuje pravděpodobnost vloupání, možnost škod způsobených povodněmi apod.

Pokud vás zajímá cena pojištění domácnosti konkrétně pro váš domov a jeho vybavení, není nic jednoduššího než online srovnání pojištění. Praktickou kalkulačku, která na základě zadání základních vstupních údajů vyhodnotí nabídky jednotlivých pojišťoven a vybere nejvýhodnější pojištění bytu, najdete na webu www.srovnejto.cz. Srovnání pojištění vám ušetří čas s prohlížením jednotlivých nabídek a jejich vyhodnocováním. Ve finále vám přinese i úsporu peněz. Získáte praktický finanční produkt, díky kterému se budete cítit ve své domově jistější. Máte rádi svůj domov? Využijte srovnání pojištění a nechte si ho pojistit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *