Bydlení čtenářů

Neomezujte se na jednu značku aneb domácí sodovka chutněji a levněji

Ten první a nejdůležitější krok už máte zřejmě za sebou. Rozhodli jste se, že nebudete pokoušet svoje záda taháním těžkých balíků s balenou vodou a hlavně produkovat ročně desítky kilogramů plastového odpadu. Pijete vodu z kohoutku a dokonce i svou oblíbenou limonádu si dokážete s pomocí výrobníku sody vyrobit doma. 

Gratulujeme, matička příroda a vaše děti vám jednou poděkují, nehledě na vaši peněženku. Teď ale ruku na srdce. Do jaké míry sledujete dění na českém trhu v oboru domácích výrobníků sody a v souvislosti s tím zkoušíte nové produkty a malinko experimentujete? Málo nebo vůbec? Víte o tom, že na českém trhu nyní působí dvě silné značky, z čehož ta mladší vyniká řadou inovací?

Mluvíme o značce LIMO BAR. Její výrobníky vybavené technologiemi FSS, BBT nebo Click&Fix pomáhají českým zákazníkům vyrábět domácí sodu jednodušeji a levněji už téměř dva roky a že se to našincům líbí, dokazují strmě rostoucí čísla prodejů. LIMO BAR však myslí rovněž na majitele konkurenčních výrobníků a nabízí i jim způsob, jak uniknout z pasti uniformity a závislosti na jediné značce. 

 

Lahodné sirupy s vysokým podílem ovoce 

To nejmenší, co můžete udělat je, že vyzkoušíte nový sirup. Na oficiálním webu značky LIMO BAR a v obchodech autorizovaných prodejců najdete širokou nabídku sirupů různých příchutí, ze kterých vyrobíte lahodnou domácí sodovku. Ovocné sirupy LIMO BAR obsahují minimálně 33 % ovoce, jsou bez umělých barviv a od léta letošního roku se nabízejí v novém atraktivním balení. Mezi nejoblíbenější příchutě dlouhodobě patří:

1. Cola sirup

2. Jahodový sirup

3. Hroznový sirup

4. Limetkový sirup

5. Energy drink sirup

V reakci na přání zákazníků nabízí značka LIMO BAR rovněž výhodné balíčky, a to nejen sirupů. Koupit tak můžete například balíček čtyř ovocných sirupů za cenu tří nebo například výhodný balíček výrobníku sody LIMO BAR Start se třemi lahvemi, dvěma bombičkami a třemi lahodnými sirupy za celkovou cenu 2.199 Kč.

 

Bombička LIMO BAR za 149 Kč a nyní s výměnou ZDARMA

Značka LIMO BAR vám dává rovněž možnost výrazně ušetřit na opětovném naplnění bombičky CO2. Za naplnění bombičky CO2 nyní zaplatíte pouze 149 Kč, přičemž bombičky LIMO BAR jsou kompatibilní rovněž s konkurenčními výrobníky sody a splňují přísná bezpečnostní kritéria. Každá bombička LIMO BAR například splňuje kritéria dle evropské normy 2010/35EU, je opatřena certifikátem TÜV a osazena velmi kvalitním ventilem. 

V prosinci navíc LIMO BAR odstartoval jedinečnou tříměsíční akci, v rámci které naplní 10.000 bombiček zcela zdarma. Z prosincových 2000 voucherů zůstává volných pouze několik stovek kusů. Chcete-li i vy ušetřit na Vánoce až 200 Kč za naplnění bombičky, navštivte stránky akce na www.bombickaco2.cz.  

Pokud jste na domácí továrnu na limonádu dosud nepřešli, tato stránka vám poskytne odpověď na to, proč byste to měli udělat. Zboží skladem vám doručíme do dvou dnů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *