Bydlení čtenářů

Nové byty Malešice na Praze 10 zaujmou atraktivní lokalitou a skvělou dopravní vybaveností

O projektu

V městské části Malešice vzniká developerský projekt Malešický háj, který má pod taktovkou společnost Metrostav Development a autorem architektonického plánu je známé studio Loxia. Dohromady se jedná o 5 moderních domů se 107 designově řešenými byty s výhledem na panorama města a les. Pětipodlažní novostavby Malešice nabízejí bytové jednotky o dispozici 30 metrů čtverečných až po prostorné pětipokojové varianty (1+kk až 5+kk). Jejich nedílnou součástí jsou předzahrádky, balkony anebo terasy a samozřejmě sklepní kóje a garážová stání.

Propracované do posledního detailu

Na první podhled upoutá nové majitele minimalistický styl novostaveb a světlá fasáda. Novostavby jsou obklopené zelení, zapadají do okolní krajiny a nekazí její ojedinělý ráz. Nové byty Malešice oslní dokonalým propracováním a použitím kvalitních materiálů. Ke standardům patří plastová okna s izolačním trojsklem, luxusní velkoformátové obklady, keramika Villeroy a Bosch, předokenní žaluzie a dřevěná dýhovaná podlaha.

Bydlení kousek od přírody

Moderní byty Praha 10 se nacházejí ve čtvrti Malešice, která patří k oblíbeným rezidenčním lokalitám. Noví majitelé mohou počítat s dobrou dopravní a občanskou vybaveností jakožto blízkostí přírody. Volné chvíle lze trávit v objetí Malešického lesa, v okolí však najdete školská, kulturní a sportovní zařízení, úřady, banky, tramvajové a autobusové zastávky. S dokončením projektu počítá developer Metrostav Development v roce 2023 a prodej bytů Praha 10 byl zahájen již v roce 2021.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *