Bydlení čtenářů

Poznejte mimořádný luxus

(Čerpáno z časopisu Panel Plus)

Villa 2100 je situována v rozlehlém lesním oploceném areálu, pouhých třicet kilometrů a 30 minut od hlavního města Praha, na samotném kraji města Brandýs nad Labem – Stará Boleslav.

Velkorysé prostory

Hlavní budova, která zaujme zajímavým architektonickým řešením i velkolepou rozlohou 1250 m2, poskytuje obyvatelům dostatečný prostor pro práci i relaxaci. Vstupní hale dominuje nezastřešené prosklené atrium s krásnými arizonskými agáve a jukami.

Centrální a zároveň nejrozlehlejší místností celého domu je se 120 m2 obytná aula v mezonetovém stylu s ochozem nad schodištěm. Prostorové řešení místnosti zajišťuje dostatek místa pro neomezenou zábavu a pohodlí. Terasa poskytuje prostor s letní kuchyní pro barbecue či příjemné venkovní posezení.

Maximální komfort

Vnitřní kuchyně je vybavena špičkovými vestavnými spotřebiči a jedinečnou pecí na tuhá paliva, která umožňuje vaření bez ohledu na dodávky plynu nebo elektřiny a je ukryta v designovaném komíně z anglických cihel.
V objektu se nacházejí dvě ložnice, které poskytují maximální komfort i pohodlí, neboť každá z nich má i svou vlastní koupelnu. Nechybí zde ani pracovna, opět s vlastní přilehlou koupelnou. Pro setkávání s obchodními partnery slouží zasedací místnost.

Dům disponuje také prostory pro personál, prádelní a žehlicí místností. Zkrátka nepřijdou ani domácí mazlíčci, jimž je určen pokoj s vyhřívanou palisandrovou podlahou, pohodlnými matracemi a LCD televizorem.
Přilehlý lesopark vybízí k příjemným procházkám, milovníci flóry pak ocení také zimní zahradu s fontánkou či skutečný unikát – metasekvoj čínskou, jednu z pouhých deseti exemplářů v Česku.

V garážích v anglickém stylu může být umístěno až devět vozů.

Moderní technologie na každém kroku

Systém inteligentní domácnosti umožňuje ovládat veškerý technický chod objektu pomocí řídicího LCD panelu. Jediným dotykem displeje je možné upravit aktuální teplotu, osvětlení, klimatizaci, ale i rolety v jakékoli místnosti. Celý dům je navíc v případě potřeby zcela energeticky soběstačný, což zajistí centrála s elektrickým generátorem o výkonu 10 kW. Objekt je vybaven také dvěma plynovými kotli a tepelným čerpadlem, kterým jsou vytápěny všechny podlahy v domě. Pohybová čidla se postarají o dokonalou souhru světel a stínů a umožňují volit podle příležitosti či momentální nálady z pěti scénických osvětlení – od intimního po noční.

Místo vybízející k relaxaci

Při plánování objektu se myslelo také na stále oblíbenější wellness část, která je pojata stejně jako ostatní části budovy velkoryse. Tolik potřebnou energii je možné načerpat třeba v parní lázni, vířivce, masážní lodžii nebo v luxusním desetimetrovém bazénu s integrovaným masážním systémem.

Teplota vody až 28 ̊C, působivá světelná hra LED diod nad stropním optickým plátnem či možnost využít projekčního plátna činí z každé chvilky zde strávené mimořádný zážitek. Francouzská okna zase poskytují nádherný výhled do lesoparku, dálkový ovladač pak zajistí srolování žaluzií a poskytnutí dokonalého soukromí.

Dokonalý soulad s přírodou

Skutečnou harmonii s přírodou představují dřevostavby umístěné v lesoparku. Dominuje jim lovecká chata se třemi ložnicemi, dvěma WC, koupelnou, kuchyní a obývací místností s krytou terasou. Mezi srubem z prvotřídních finských borovic, zahradním depandancem, finskou saunou, krytou vířivkou nebo desetimetrovým venkovním bazénem se lze pohodlně přesouvat i na boso, po příjemných dřevěných podlážkách.

Milovníkům sportu je k dispozici tenisový kurt nebo posilovna. Rozlehlá plocha voňavého háje vybízí k joggingu, tai-chi nebo kondičním procházkám.
Na prodej není

Villa 2100 je sídlem, které svou architekturou, polohou, rozlohou a vybavením u nás prakticky nemá obdoby. To si velmi dobře uvědomuje investor, který ji neplánuje prodat, ale nabízí ji k využití zájemcům, kteří dokážou ocenit mimořádnost tohoto objektu. Villa 2100 je ideálním místem pro pořádání firemních i soukromých party, pro natáčení reklamních spotů či ubytování filmových štábů.

Přečtete si o tématu Rekonstrukce bytu zde

Text: Mariana Tarčániová
Foto: VILLA 2100

Zdroj: časopis Panel Plus

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *