Bydlení čtenářů

PRAGOINTERIER představí moderní design, ale i romantický závan časů minulých 2

Co veletrh nabízí

Mezinárodní veletrh interiérového i kancelářského nábytku, podlahovin, osvětlení, bytových doplňků, designu, revitalizace a rekonstrukce objektů PRAGOINTERIER NEW DESIGN, který si za dobu svého trvání získal okruh stálých vystavovatelů i návštěvníků, je opět připraven nabídnout novinky i tradiční výrobky všem zájemcům.

V prostorách Průmyslového paláce na pražském holešovickém Výstavišti představí renomované firmy to nejlepší ze své produkce. Odhalí skvělé tipy jak dosáhnout útulnosti a harmonie domova správným výběrem jeho zařízení.

Právě veletrh nábytku, bytového textilu, doplňků a designu je místem, kde se zájemcům z řad obchodníků i veřejnosti z domova i ze zahraničí dostane možnosti seznámit se s novými trendy, kde je odborníci poučí o vlastnostech nových materiálů a vhodnosti jejich použití, aby si opravdu každý klient vybral podle svého vkusu a podle toho, o co si říká konkrétní prostor.

Obchodníci, architekti, designéři i návštěvníci mohou porovnat na jednom místě širokou paletu nabídky jednotlivých výrobců a obchodníků, mohou se nechat inspirovat novými možnostmi a neobvyklými a nápaditými kombinacemi a v neposlední řadě také využít veletržních slev, které někteří vystavovatelé na veletrhu poskytují. Na svoje si přijdou i ti, kteří se cítí dobře v jednoduchosti, ale i návštěvníci hledající nábytek s bohatým zdobením.

Novinkou veletrhu je přiřazení sekce PANELOVÝ DŮM A BYT, zabývající se revitalizací domů a panelových bytů, přestavbami koupelen, zateplovacímy systémy, výtahy a řešením interiérů.

Nomenklatura veletrhu je rozšířena o části Okna-dveře-schody, kde se mohou zařadit firmy z oblasti výroby a prodeje dřevěných a plastových oken a dveří, výroby schodů, jejích součástí a stavebních prvků a o části z oblasti vytápění, tlakových rozvodů vody, páry, plynů a vzduchu, vzduchotechniky, tepelné izolace, klimatizace a ochrany ovzduší .

Nedílnou součástí veletrhu je představení kancelářského nábytku a vybavení v sekci PRAGOOFFICE.

Soutěže a doprovodný program

Návštěvníky veletrhu čeká oblíbená návštěvnická soutěž o ceny za 100 000,- Kč a bohatý doprovodný program. Přednášky o singl bydlení a interiéru na míru od Akademie bydlení. Workshop a přednášky o vybírání barev do bytu od známé architektky Silvie Cejpkové. Zájemce o solární systémy a tepelná čerpadla jistě zaujme přednáška firmy SVP Solar. Po celou dobu veletrhu bude na stánku Cechu malířů a lakýrníků probíhat poradna o barevnosti v interiéru. Pro odborníky regenerací panelových domů proběhne Konference CERES.

V umělecké sekci ART.EU představí přední výtvarníci, umělci, sochaři a malíři svá díla. Designové novinky budou jako každoročně vystaveny v Salonu novinek a designu. Nebude chybět ani soutěž Kancelářská židle roku a soutěž Top Light pro firmy s osvětlením.

Veletrhy v souboru

Novinkou nadcházejícího ročníku je spojení veletrhu PRAGOINTERIER NEW DESIGN s veletrhem zabezpečovací techniky, systémů a služeb, požární ochrany a záchranných zařízení s názvem PRAGOALARM / PRAGOSEC. I nadále však zůstává výhodné spojení se 17. ročníkem specializované výstavy nových projektů bydlení BYDLENÍ 2011, který návštěvníkům nabídne přehlídku realitních kanceláří a nových možností, jak spokojeně bydlet.
Hostem na veletrhu jsou již tradičně HRNČÍŘSKÉ TRHY, které představí lidovou tvorbu 80 keramiků
a výtvarníků.

Tento soubor veletrhů, který se svým zaměřením vzájemně doplňuje, vytváří na Výstavišti Praha – Holešovice jedinečný komplex, kde si odborníci i široká veřejnost najdou určitě právě to, co potřebují k zařízení svých domovů, kanceláří či firem.

Více informací o veletrhu najdete na www.pragointerier.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *