Bydlení čtenářů

Přivítejte jaro rekonstrukcí svého bytu

1. představa rekonstrukce

Nejprve se zamyslete nad tím, čeho se bude renovace týkat a jakou máte představu. Inspiraci můžete nalézt v nejrůznějších odborných časopisech, internetových magazínech o bydlení či při prohlídkách designových studií. A že je z čeho vybírat. Nabídka stylů i doplňků je dnes skutečně velmi zajímavá.

2. výběr dodavatele

Pamatujte, že vybrat si k sobě správného stavebního dodavatele, bývá jedním z nejdůležitějších aspektů celého projektu. Platí, že čím déle je firma na trhu a čím více má referencí a spokojených klientů, tím snazší je s ní spolupráce. Určitě se vyplatí strávit výběrem nějaký čas, oslovit různé dodavatele a porovnat jejich nabídky. Rozhodujícím kritériem by pak neměla být jen cena, ale také souhrn nabízených služeb. Jako například poradenství při plánování rekonstrukce, pomoc s výběrem vhodných materiálů a podobně.

3. financování

V poslední době velice oblíbenou možností, jak financovat náročnější projekty, je spotřebitelský úvěr.
Jedním z nich je i Osobní půjčka Cetelem, která se dokáže přizpůsobit Vašim potřebám, plánům a především i Vašemu životnímu stylu. Výhodou je jednoznačně fakt, že žádost vyřídíte rychle, jednoduše a bez zdlouhavých formalit. Vše si navíc můžete doma v klidu promyslet a propočítat pomocí on-line kalkulačky. On-line můžete o půjčku i rovnou zažádat. Další možností je samozřejmě telefonicky či osobně na pobočce. Více o Osobní půjčce Cetelem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *