Bydlení čtenářů

Slovenský specialista na masiv

V internetovém obchodě najdete nábytek do celého domu, vysoký důraz klade na zařízení ložnice a to na moderní manželské postele. Novinkou je program nábytku do jídelny. Níže naleznete i další kolekce, na které je expert.

 

 

Exkluzivní nábytek z dubového masivu

Již po desetiletí patří právě dubový nábytek k tomu nejlepšímu, co jen lze nabídnout. Dubové dřevo vyniká svou vysokou odolností a tvrdostí. Právě na tyto faktory je u kvalitního nábytku kladen velký důraz. Navíc dubové dřevo disponuje krásnou strukturou a příjemnou barvou. U nás naleznete tento exkluzivní nábytek z dubového masivu. Dubový masiv je jedním z nejkvalitnějších materiálů určený k výrobě nábytku. Díky svým vlastnostem je z 100% dubového masivu vyráběn luxusní nábytek nejvyšší kvality. V prodejně nábytek mirek naleznete kvalitní dubové jídelní stoly, židle, televizní a konferenční stolky a také dubové komody, vitríny, skříně nebo rámy zrcadel. V rámci nábytkových sestav si hravě zařídíte svou domácnost ve vašem vysněném stylu.

 
 

Proč nakupovat u Mirka?

  • Nakupujete přímo u výrobce, s možností úprav některých kusů nábytku.
  • V nabídce výhradně  nábytek z masivu.
  • Vlastní kamená prodejna s plochou 2000 m2 v Košicích.
  • Vlastní doprava přímo až před váš dům.
  • Množství nábytku skladem.
  • Garance nejnižších cen a nejvyšší spokojenosti

 

Populární rustikální nábytek

Velmi módním je rustikální nábytek, který se vyznačuje svým masivním zpracováním a díky zpracování vyniká masivním a nezaměnitelným vzhledem. Svým vzhledem nábytek odpovídá anglickému koloniálnímu stylu. Kované starožitné úchyty dodávají rustikálním skříním a komodám originální design s nádechem starožitnictví. Rustikální nábytek vyrábíme z borovicového masivu a povrch upravujeme přírodním včelím voskem, který ručně nanášíme.

Nabízíme různé barevné kombinace s možností úprav zvoleného nábytku přímo podle vašich představ.

 

 

Zahradní nábytek vyrábíme už od roku 2000

Potřebuje vaše zahrada vybavit novým zahradním nábytkem? My ho vyrábí již třináctým rokem. V naší nabídce naleznete dubový a smrkový zahradní nábytek v komfortním zpracování.

V internetové i kamenné prodejně nábytku Mirek si můžeme vybrat z pestré nabídky zahradních stolů, lavic, křesel, ale také zahradních lehátek nebo úžasných závěsných houpacích křesel.

Sestavy zahradního nábytku nabízí široké spektrum kombinovatelnosti. Ke stolům

obdélníkového půdorysy se nejvíce hodí dvě lavice případně doplněné židlí. Naopak máme-li kulatý stůl, na lavice určitě zapomene a zvolíme pohodlná křesla. Zahradní dřevěný nábytek je konstrukčně pevný a při správné údržbě vám poslouží dlouhá léta. Zahradní nábytek je dobré každou sezónu zkontrolovat, zda není poškozený zářezy nebo uštípnutím kousku materiálu. Najdeme-li takový defekt, poškozené místo přetřeme ochranným nátěrem, aby vlhkostí nezačal nahnívat. Podle potřeby, většinou každou druhou až třetí sezónu, přetřeme jak stůl, tak židle ochranným nátěrem.

Máme cenné zkušenosti s realizací zahradního nábytku pro restaurace, tudíž vám vždy odborně a rádi poradíme s výběrem nejvhodnějšího, jak zahradního, tak interiérového nábytku, který bude plně vyhovovat vašim potřebám.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *