Bydlení čtenářů

Spánek a relax

Okna jsou prvořadé

Možná se Vám to ani nezdá, ale spotřebu plynu či elektřiny na vytápění můžeme ovlivnit my sami. Výzkumy ukázaly, že díky výměně starých oken za nové můžete ušetřit až více než 35% energie pro vytápění. Největší úniky tepla z domácnosti jsou právě přes špatně těsnící okna. Sami se můžete rozhodnout, zda investujete do plastových oken, nebo vsadíte na dřevěné
Eurookna.

Proč zvolit anatomický polštář?

Ve Vaší ložnici (v spálni) nesmí chybět prostorný šatník, noční stolek a samozřejmě postel s kvalitní matrací. Cítit se pohodlně a příjemně budete pouze pokud se dobře vyspíte. Příjemný spánek si zajistíte díky anatomickým vankúšom (polštář), které se vyrábějí z latexové pěny, díky níž je polštář na dotek příjemně měkký. Většina matrací obsahuje dvě vlny pro Váš lepší komfort. Nízká vlna slouží k uvolnění a pro klidný spánek, vyšší vlna má za úkol dokonale podporovat správné držení krční páteře.

I doplňky jsou v domácnosti důležité

Mladá designová společnost zaměřená na kuchyňské doplňky a nádobí, kterou založili bratři Antony a Richard Josphovci nese jméno právě podle těchto dvojčat, tedy Joseph Joseph. Doplňky jsou charakteristické jednoduchostí, kreativním provedením a stylovou. Sortiment výrobků je pestrý, od maličkostí jako jsou misky různých tvarů, barev a variací, potravinářské dózy, skládací struhadla, přes talíře až po nádoby na chléb. Vybere si z nich každá žena. Výrobce klade důraz zejména na detaily, čehož příkladem je pohodlné používání škrabky na brambory, která je přizpůsobena tvaru ruky tak, aby přesně sedla do dlaně a nezatěžovala ruku. A pro jaké doplňky se rozhodnete vy?

Relaxujte

Pamatujete si časy, kdy jste byli malým dítětem a pravidelně jste trávili čas v zahradě v hojdacej sieti? I dnes si můžete dopřát tento relax, a dokonce i ve svém obýváku díky závěsným křeslům (závesným kreslám), které jsou vyrobeny z bavlny a ze speciálních vláken, a jejichž výplň tvoří pěnová hmota. Na jejich upevnění potřebujete jen jeden bod. Křesla můžete použít nejen v interiéru, ale iv exteriéru. Většina křesel má speciální voděodolný povrch.

Kde získat peníze?

Většina mladých lidí touží po vlastním bydlení, ale finanční situace jim nedovolí zařídit si vlastní bydlení, protože nemají dostatek prostředků. Řešením je odchod do zahraničí, kde jsou možnosti pro výdělek vyšší. Výhodou je, že mladí lidé si mohou po návratu na Slovensko požádat o vrátenie daní, které jim byly strhávány z platu. Další možností je požádání o bankovní úvěr na bydlení, případně o půjčku, při které jsou však dosti vysoké úroky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *