Bydlení čtenářů

Tohle je koupelna podle našich představ, chlubí se čtenářka

Koupelně dominuje oranžová barva v kombinaci s bílou. Osvětlení zajišťují moderní lampičky z kovu a skla, ale koupelna má i přirozený přívod světla oknem.

Celý prostor je zajímavě rozčleněný. Velkou pozornost věnovali čtenáři umyvadlu a přilehlým plochám. Šikovně využili potřebu úložných ploch a neváhali propojit umyvadlo se skříňkami. Skříňky tím pádem vynikají pouze tak, jak jim dovolují dřevěná dvířka, kontrastující s obklady v koupelně. Schovaly se nepříjemné „krabice“ a vytvořil se efektní mycí pultík.

Plocha, která díky tomuto spojení vznikla, jistě poskytuje komfort pro každodenní drobné hygienické úkony. Skvěle poslouží také velké zrcadlo.

Koupelna je jistě funkční a příjemná pro ty, kdo ji využívají. To potvrzuje i paní Šlechtová:
„Manžel se opravdu nadřel,“ říká. „Chtěl mít koupelnu, kterou nikdo nemá, a myslím, že se mu to podařilo. Však se mrkněte sami. No, není pěkná?“

Co myslíte vy? Připojte svůj názor v diskusi pod článkem!

Foto: E. Šlechtová

A co vy? Je ve vašem bydlení něco, co by mohlo ostatní inspirovat? Měli jste zajímavý nápad nebo řešení, na které je podle vás pěkné a jste na ně pyšní? Pošlete nám fotografie a napište nám o tom! Fotky zveřejněné v článku odměníme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *