Bydlení čtenářů

V Decolandu a BoConceptu je nyní v rámci Design sale radost nakupovat

V nabídce Design sale showroomů Decoland v Praze a Průhonicích jsou aktuálně například sedací soupravy, postele, obývací sestavy a jídelní stoly, ale také drobnější nábytek a doplňky, jako židle, lampy, koberce či interiérové parfémy. Decoland se coby jeden z prvních designovýcjh showroomů v ČR již od roku 2003 specializuje na nábytek a doplňky předních italských značek, mezi kterými jsou například sedacími soupravy Ditre, Milano Bedding, deAngeli či Valentini Livingspace, obývacími sestavy a nábytek Presotto Italia či Cattelan Italia, doplňky italské designové legendy Alessi či kuchyně Scavolini, to vše doplněné o samostatnou expozici dánské značky BoConcept.

Značkové showroomy dánské značky BoConcept, které najdete nejen v pražské Vodičkově ulici, ale také v brněnském obchodním centru SOHO a nově také v Ostravě, nabízí nábytek a doplňky ve svěžím a nadčasovém skandinávském stylu. V rámci Design sale nyní showroomy BoConcept nabízí 20% slevu na oblíbené pohovky řady Celano a Nova v látkách a kůžích, obývací sestavy Volani s různými typy a barvami předních ploch, členěním polic a skříněk a podobně. Pokud hledáte jen drobné oživení do bytu, určitě vás také potěší dvacetiprocentní speciální sleva na vybrané stoly, židle, komody, postele, matrace či přikrývky. Kromě nábytku showroomy Decoland a BoConcept nabizejí také specializované služby na pomoc se zařizovaním interiéru – využít lze služby interiérového designéra nebo dekoratéra.

Kompletní a průběžně aktualizovanou nabídku aktuálního Design sale showroomů Decoland a BoConcept najdete na www.decoland.cz a www.boconcept.cz

Nabídka slev v rámci Design sale platí do 12.února a může se v průběhu akce měnit dle dostupnosti jednotlivých produktů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *