Bydlení čtenářů

V jedné z nejlepších příměstských lokalit u Prahy vyroste 40 nízkoenergetických domů

 

 

Dolní Břežany, Praha-západ jsou místem, kde vyrůstá další z povedených projektů nabízejících atraktivní bydlení nejen pro mladé rodiny. Všechny nízkoenergetické domy u Prahy, kterých bude celkem čtyřicet, se bez obav dají nazvat prémiovými. Uspokojí i ty nejnáročnější zájemce o bydlení. První plusové body od vás dostanou už za lokalitu.

 

Dolní Břežany jsou úžasným místem pro život

 

Dolní Břežany za sebou mají bohatou historii a také dnes patří k významným místům v těsné blízkosti Prahy. Vzhledem ke vší té přírodě okolo vám určitě přirostou k srdci. Údolí je totiž obklopené přírodní rezervací Šance. I uprostřed obce si budete mít jít kam zaběhat či vyjít na procházku s dětmi nebo se psem.

Školka, základní škola a zdravotnické zařízení tady jsou, o děti bude postaráno. Dostupnost do centra Prahy je ovšem také velmi dobrá. Dokonce se plánuje postavit metro v Písnici, což by ještě zlepšilo dopravní infrastrukturu.

V Dolních Břežanech nedávno vyrostlo ELI beamlines, nejvýkonnější a nejmodernější laserové centrum na světě. To slibuje přísun peněz do oblasti i rozvoj pracovních příležitostí. Lepší příměstskou lokalitu s tak dobrou občanskou vybaveností budete u Prahy hledat jen těžko.

 

Nízkoenergetické domy vás překvapí

 

Sklo, dřevo a keramické obklady. Tyto tradiční a elegantní materiály byly použity ke stavbě komplexu dvojdomů. Důraz byl kladen především na úsporu energií a soukromí obyvatel, takže si se sousedy nebudete koukat do obýváku. Interiér je velmi variabilní, vše si přizpůsobíte, jak se vám bude líbit. Okna s trojskly, příprava na inteligentní dům a další pokročilé technologie jsou ale již v základu. Domy odpovídají nízkoenergetickému standardu B.

 

Zbývá už jen pár domů

 

Máte zájem o prodej domů u Prahy? Pokud chcete bydlet již brzy, příliš neváhejte, protože domy z 1. etapy budou brzy doprodány. Pokud však nespěcháte, počkejte si na nabídku domů z 2. etapy, která odstartuje každým dnem. Zájemci slyší zejména na atraktivitu lokality a přijatelnou cenu. Ta začíná na 53 000 Kč/m2. Nabízené domy mají dispozice 5+kk ve třech podlažích s pozemkem 600 m2.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *