Bydlení čtenářů

Veletrh FOR GARDEN – zelená pro vaši zahradu!

Čeká vás přehlídka zahradní techniky a nářadí pro údržbu zahrady (Honda, Solo Praha, Werco, Boels, Husqvarna, Bosch atd.), stylového pracovního oblečení, které představí firma Anglická sezóna, ale také zahradního nábytku dle vašeho vkusu i peněženky (více jak 600m2 prodejní plochy zahradního nábytku).

Na své si přijdou jak zkušení zahrádkáři, tak i úplní nováčci, kteří si mohou nechat od odborníků poradit, jak se správně starat o jednotlivé druhy rostlin. K prodeji budou okrasné stromy a keře, ovocné stromky, ale také orchideje do interiéru. Těm, kdo chtějí na své zahradě především relaxovat, nabídne veletrh možnost nechat si svou oázu odpočinku navrhnout a vybudovat přímo od zahradního architekta.

To vše doplní vystavovatelé s dalším vybavením zahrad – od podlah na terasy přes zahradní jezírka, krby a grily až po dekorace do zahrad. Již teď je potvrzena účast vystavovatelů ze sedmi států – kromě ČR to bude Itálie, Německo, Polsko, Rakousko, Slovensko a Tchaj-Wan.

Odborníci jistě uvítají účast prakticky všech oborových svazů a sdružení, od kterých tak budou moci na jednom místě získat užitečné novinky z oboru. Laická veřejnost zase jistě ocení fundované poradenství na těchto stáncích.

V rámci bohatého doprovodného programu proběhne výběrová výstava a soutěž EXTERIÉR Trendy, jejímž cílem je představit návštěvníkům vývoj a směřování trendů v realizacích zahrad. Miniexpozice zahrad tak prakticky ukážou kreativitu jednotlivých zahradních architektů. Letos poprvé budou expozice hodnoceny i v kategorii Studentské práce.

V sobotu se uskuteční celodenní konference Trendy při tvorbě zahrad IV, jejímž spolupořadatelem je Svaz zakládání a údržby zeleně.

Dovozce zahradních grilů Rösler Praha přichystá velkou ostrovní expozici a ochutnávky spojené s gastronomickou show. Nevšedním zážitkem bude jistě také obří houpací síť rakouské firmy CHICO Hängematten, která se v sobotu ve spolupráci s Agenturou Dobrý den pokusí o rekord v počtu sedících návštěvníků na této síti.

Zpestřením je již nyní Fotosoutěž ZIMA 2010 – 2011, do které od začátku ledna může veřejnost přihlásit své snímky na stránkách www.for-garden.cz. Na stejné adrese získáte veškeré aktuality a zajímavosti o veletrhu, stejně jako na sociální síti Facebook pod heslem FOR GARDEN.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *