Bydlení čtenářů

Zařizujeme obývací pokoj. Jak na výběr sedací soupravy?

Co nejvíce využijte dostupný prostor

Do velkých místností, kde si můžete dovolit nešetřit s prostorem, se hodí velké sedací soupravy. V malých bytech ovšem oceníte praktické využití například sedací soupravy do U, jejíž výhodou je uplatnění místa okolo stěny. Vhodné jsou také rohové varianty. Hodně záleží na konkrétních dispozicích bytu a na tom, kolik bude na sedačce sedět lidí. Pro doplnění možností k sezení se hodí sedací pytel, který můžete libovolně přenášet.

Design a sladění s dalším vybavením

Není žádným překvapením, že výběr pohovky by měl být ovlivněn také designovým kritériem. Chcete výrazný prvek do pokoje, nebo spíše hledáte něco, co přirozeně zapadne do vzhledu místnosti? Na výběr máte z mnoha vzhledů a barevných variant. Rozkládací sedací soupravy poskytnou ještě výhodu v podobě úložného prostoru a to vše může být součástí stylového kusu nábytku, který se stane dominantou obývacího pokoje.

Inspirujte se na internetu

Nejlépe se vám bude vybírat, když budete vědět, jaká je nabídka. To znamená prohlédnout si všechny dostupné možnosti a udělat si představu o tom, co se vám líbí. S tímto krokem vám významně pomůže internet, kde máte všechno na jednom místě a snadno porovnáte jednotlivé kusy nábytku. Na e-shopech můžete rovnou i vybrat a těšit se, až vám zvolenou sedací soupravu doručí až domů. Ušetříte si tak čas a starosti spojené s obcházením kamenných obchodů.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *