Bytový textil

Povlečení plné něhy? Zasypte svou ložnici květinami!

Přeneste kousek svěží energie a něhy na své lože v podobě barevného povlečení s květinovým vzorem.

 

Usínání v romantické atmosféře

 

Kdo by nechtěl vidět svět zpoza růžových brýlí? Zvláště pak během usínání, kdy je pro mysl nejdůležitější klid a uvolnění. Do růžového oparu vás zahalí růžové květy bavlněného povlečení Alize. V kombinaci s růžovým prostěradlem zcela ovládne vaši ložnici, proto tuto kombinaci volte raději do jednoduchých světlých interiérů. V případě těch barevnějších se zasněte na bílém prostěradle, vedle něhož vzor vynikne, ale zachová si decentní ráz.

 

 

Jiskřivá kopretina pro nevinné duše

V květomluvě je kopretina symbolem nevinnosti. Když ji však vhodně zkombinujete s výrazným barevným odstínem, dodáte něžné květině jiskru a šmrnc. Takové květinové povlečení perfektně prozáří jakýkoliv mdlý interiér, který vám již zevšedněl. Bílou kopretinu perfektně vyváží ohnivá červená. V případě 3D povlečení Beruška vás navíc zaujme detail slunéčka sedmitečného, které krásně propojuje červený podklad s nitrem květiny.

 

Vstávejte svěží jako ranní rosa

Orchidej se těší velké oblibě coby pokojová rostlina, a tak není divu, že zútulní váš domov také jako design povlečení. Vaši ložnici může zkrášlit například 3D povlečení OrchideaRůžové květině dává vyniknout šedivý podklad inspirovaný kapkami vody, a tak celkový dojem působí nesmírně svěže. Nejvíc to takovému kousku bude slušet v jednobarevných interiérech laděných do studených barev. Příjemné povlečení z mikrovlákna mu vdechne život i hravost.

 

Jemné pošťouchnutí fantazie

Nepotrpíte si na realistická ztvárnění květin, ale přesto byste je rádi na svém loži viděli? Pak je pro vás jako stvořená elegantní varianta, v níž se snoubí květinový dekor s géniem jednoduchosti. Neutrální šedý podklad příjemně narušíte zelenými detaily a vzorem. Vzorem květin. Perfektní ukázkou je bavlněné povlečení Helena. Díky celkově poklidnému designu vás nebude při usínání nijak rozptylovat a nechá vás propadnout sladkému snění.

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *