Dekorace

Bytové doplňky v nordic stylu

FOTO ZDROJ: NordicDay

Nordic styl se vyznačuje dokonalým designem, střízlivými barvami a funkčností. Místnosti zařízené v tomto stylu působí upraveně, vzdušně, čistě a prostorně. Mezi barvami převládá bílá, krémová, šedá a černá. Z materiálů se používá především dřevo, ale také kov a sklo.

Bytové dekorace v nordic stylu jsou jednoduché a praktické, přitom však velice nápadité a elegantní. Vašemu domovu dodají to správné kouzlo. Nordic styl je inspirován překrásnou severskou přírodou a na doplňcích se často objevují právě přírodní motivy. Hodí se k dozdobení každé místnosti.

Nejen v severských zemích, ale i u nás hraje významnou roli osvětlení. Nejrůznější designové lampy, lustry a svícny doslova rozzáří váš dům či byt. Jsou praktické a současně velice dekorativní a designově dokonalé.

FOTO ZDROJ: NordicDay

Domov báječně oživí dekorační polštáře. Díky nim můžete během chvilky snadno změnit vzhled vašeho interiéru. Naprosto úžasné jsou polštáře s potiskem zvířat, stromů, krajiny či květin. Na své si přijdou i milovníci geometrických tvarů a také ručně batikovaných polštářů, kdy každý kus je originál.

V České republice se na nordic styl specializuje internetový obchod Nordic Day. Na stránkách najdete spoustu inspirace, fotografií, článků a výrobky těch nejlepších a nejoblíbenějších skandinávských značek.

Zútulněte si domov doplňky v severském stylu. Stačí troška fantazie a jistě budete mile překvapeni výsledkem.

FOTO ZDROJ: NordicDay
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *