Dekorace

Dekorační závěsy jsou trendem moderních interiérů

Dekorační závěsy Bematech v akci.

Dekorace a stínění v jednom

Hotové závěsy mají v současnosti svoje pevné místo v nabídce snad každého dodavatele interiérového stínění. Velice dobře totiž plní svůj primární účel, kterým je zastínění místnosti před ostrým slunečním světlem. Vedle praktické funkce můžete dekorativní závěsy využít i jako elegantní doplněk interiéru. Záleží už jen na vás, zda uděláte ze závěsů doplňky nebo budou sloužit i ke stínění.

 

Závěsy šité na míru

A to doslova. Pokud toužíte vaši domácnost vybavit padnoucím látkovým stíněním, obraťte se na firmu Bematech, která je symbolem zakázkové výroby.

Závěsy do kuchyně nebo obývacího pokoje vám ušijí z vybrané látky a podle zadaných rozměrů. Bez problému tak zastíníte velké plochy nebo atypická okna. Využití najdou i závěsy do dveří, které opticky oddělí místnosti i větší prostor.

Vlastní kolekce látek

Bematech se vedle výroby na míru může pochlubit i navrhováním vlastních katalogů látek, ze kterých si určitě vyberete. Najdete v nich látky průhledné, průsvitné i zcela zatemňující, ideální na závěsy do ložnice. Blackoutové látky vybírejte pro použití na závěsy den a noc. Pokud hledáte pro vaše závěsy inspiraci, podívejte se do fotogalerie produktů Bematech a přesvědčte se, že látkové stínění je to pravé pro vás.

 

Zajímá-li vás konkrétní návrh řešení vašich závěsů nebo cenová kalkulace, napište si o nabídku zdarma přímo na webu Bematechu.

Zabýváme se službami v oblasti prodeje a servisu všech typů plastových oken i eurooken, dveří a příslušenství. Servisní práce provádím především v Praze a středních Čechách

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *