Dekorace

Interiér v šachovém stylu: Inspirujte se královskou hrou

Originální šachová teráska

Myslíte si, že šachy se dájí hrát jen v malém provedení na stolku v obývacím pokoji? Inspirujte se šachovnicí na fotografii a pokud máte dostatek prostoru na terásce, jste milovníky šachů, zařiďte si nádhernou terasu ve velmi originálním podání.

 

interiér v šachovém stylu

Tapeta v podání kočičí královny šachů

Oživit stěny se dá mnoha způsoby. Jednou z jednoduchých variant je nalepit na stěnu samolepicí dekorační tapetu. Tu můžete zvolit v jakémkoliv designu. Velice pěkný je třeba kočičí královna šachů, která je vhodná právě pro milovníky této královské hry.

 

interiér v šachovém stylu

Taburet nejenom na sezení

Zajímavým designovým kouskem vašeho obývacího pokoje může být taburet s motivem šachovnice. Když přijde velká návštěva mohou si na ní pohovět nebo si můžete rovnou zahrát jedno kolo šachů. Volba je na vás.

 

interiér v šachovém stylu

Podlaha inspirovaná hrou

Velice pěkně vypadá podlaha s šachovým vzorem. Je to neobyčejná kombinace barev, která oživí i tu nejfádnější místnost. Hodí se jak do koupelen, kuchyní tak i do ložnic či dětských pokojíků.

 

interiér v šachovém stylu

Elegantní šachový salónek

Opravdoví hráči si zaslouží svůj pokoj pro klidnou a ničím nerušenou hru. Krásný a elegantní stolek na šachy v historickém nádechu tmavého dřeva je velice kouzelný. V takovém salónku si rád zahraje i začátečník.

 

interiér v šachovém stylu

Drobnosti do interiéru v šachovém stylu

Poslední možnost, jak zakomponovat tuto hru do vašeho interiéru jsou drobné doplňky. Velice krásné jsou umělá jablka s šachovým vzorem, která se hodí na poličku nebo komodu.

 

interiér v šachovém stylu

 

Radost mohou dělat také vařená vajíčka nebo omelety k snídani prostřené na krásných talířích se zajímavým motivem inspirovaným touto hrou.

 

interiér v šachovém stylu

 

Milovníci knih zase ocení obal na svou rozečtenou knihu v úchvatné černobílé kombinaci.

 

interiér v šachovém stylu

 

A dámy zase přehledně uložené klobouky v krásných krabičkách.

 

interiér v šachovém stylu

 

Inspirací jak se touto hrou inspirovat v našem interiéru je mnoho. V tomto článku jsme vám ukázali pár stylových tipů, kterými se můžete inspirovat. Vy si však určitě najdete i další, které se budou hodit do té vaší domácnosti.

 

Zdroj fotografií: pixabay.com, kellywearstler.com, bocadolobo.com, etsy.com, s-media-cache-ak0.pinimg.com, phillips.com, mackenzie-childs.com, neimanmarcus.com, thecatskillmountainhouse.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *