Dekorace

Kožešiny dodají vašemu domovu kouzlo a styl

Dekorace, které dodají styl

kožešiny dodají kouzlo a styl domovu

Doplňky i dekorace z umělé kožešiny podtrhnou styl každého interiéru. Dodají domovu tajemné kouzlo. Kožešiny na pohovkách, postelích, podlaze i na židlích zahřejí nejenom na těle, ale také na duši. Při volbě kožených doplňků platí jedno důležité pravidlo a to, že v jednoduchosti je krása a elegance. Světlým místnostem navíc tyto doplňky dodají ten správný šmrnc.

Jeden správný akcent postačí

kožešiny dodají kouzlo a styl domovu

Kožešiny nutně nemusíte mít všude, postačí vybrat jedno skvělé a vhodné místo a vybrat správný typ kožešiny, tak aby podtrhl krásu interiéru a domova celkově. Skvělý je třeba přehoz na posteli z kožešiny, koberečky na chodbě z umělé kůže či kožešinové dekorační polštáře. Inspirací je spousta stejně jako nápadů kam vhodný doplněk umístit. Je jenom na vás a vašem interiéru, co mu bude nejlépe slušet a vám se to bude líbit.

Elegance kožešiny

kožešiny dodají kouzlo a styl domovu

Kožešina je skvělý způsob jak dodat interiéru pocit luxusu a elegance. Výborně ladí s každým druhem dřeva, keramikou či sklem. Její uplatnění je opravdu rozmanité. Vynikne v minimalistickém interiéru, ale hodí se i k modernímu, klasickému či romantickému stylu. Nejčastěji narazíme na kožešinu na plédech a přehozech, které pokrývají křesla, pohovky či postele. Je však také na dekoračních polštářích, kobercích, koberečcích či taburetech. Pokud máte z použití kožešiny ve vašem interiéru trochu obavy, vsaďte na jeden akcent. Především v tomto pochmurném počasí oceníte ten krásný pocit tepla, který vám dekorace z kožešiny dodají.

 

Zdroj fotografií: pinterest.com

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *