Dekorace

Krémová & bílá

 

Odborník radí

Bílá barva zůstává při zařizování interiérů stále „in“. Je oblíbená nejen pro svoji čistotu a nadčasovost, ale především proto, že se dá skvěle kombinovat s dalšími odstíny. Také etxravagantní doplňky ve světlé místnosti krásně vyniknou. Velmi zdařile vypadá se škálou krémových a béžových odstínů, díky nimž působí tepleji a útulněji. Mezi materiály, které jsou nyní v kurzu, patří vlna, kožešiny, světlé dřevo a dřevěná dýha, porcelán, keramika a také perleť. Zatímco v loňském roce vítězily u nábytku a designových doplňků nápadnější lesklé povrchy, letos nejspíš dají designéři přednost decentnější matné úpravě. S krémově-bílou kombinací se setkáme také u řady značkových tapet, a to u jednobarevných i vzorovaných typů.


ODOLNÁ vinylová tapeta Romantica značky A. S. Création je barevně stálá a nenáročná na údržbu. Dodává se v roli o rozměru 53 x 10,05 m. (479 Kč, www.e-color.cz)


  

KOMODA ze série Malta je vyrobena z masivního dřeva opatřeného lazurou. (17 363 Kč, Jitona)

SEDAČKY Windsor značky Stressless poskytují komfortní sezení. (Od 85 030 Kč, www.kresla.com)


K bílému zařízení zkuste vybírat kontrastní prvky v teplých tónech – hnědé police, originální dekorace nebo pokojové rostliny v přírodních květináčích…


S MODERNÍ kuchyňskou linkou Nobilia ve smetanovém odstínu zajímavě kontrastuje tmavě hnědá pracovní deska. (Foto: Sconto nábytek)


NOVOROČNÍ stůl lze prostřít i běžně užívaným nádobím. Stačí ho ozdobit stuhou nebo jinou drobnou dekorací. (IKEA)

 

Foto: Barakuda Press


Zdroj: Náš útulný byt
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *