Dekorace

Maličkosti, které dělají domov opravdovým domovem

 

Téměř každý zná někoho, kdo vlastní čistý, strohý, katalogový dům či byt. Cítíte se tam nepohodlně? Ačkoliv takový dům může být krásný, ne každému to vyhovuje. Jsou dvě skupiny lidí. Ti, co mají rádi jednoduchost a vyhovuje jim to ve všech směrech, no a potom ti, kteří musí mít domov, který bude působit obydleně, útulně. Ne jako předloha pro časopisy o bydlení. A víte, co může pomoci udělat váš domov zabydlenějším? Obyčejné doplňky a vhodně zvolené barvy do interiéru.

interiér dekorace

Teplé tóny působí více přívětivě

Červená, hnědá, olivová nebo snad i skořicová. Tyto teplé tóny zemitých barev navodí pocit intimity a pohody ve vaší mysli. Naopak modrá barva je barva chladnější. Pokud zrovna nebydlíte v podnájmu, zkuste si zařídit byt v teplých tónech. Není třeba ihned malovat, můžete použít textilie, závěsy, drobné dekorace do obýváku či barevné rámy na fotografie, kterými zpestříte váš domov.

interiér dekorace

Doplňky hrají také velkou roli

Ano, je to tak. Jak by vypadal interiér, ve kterém bychom našli jen nábytek bez žádných doplňků, které dotváří výsledný efekt? Svíčky, lampy, závěsy… To vše má svoji roli. Na parapety můžete dát třeba hezky barevné pokojové rostliny v barevných květináčích, které ladí s interiérem. Nebojte se udělat si nějakou výzdobu i sami doma. Přichází období adventu a to je nejvyšší čas se začít pomalu chystat na Vánoce.

Vyrobit si adventní věnec není tak těžké, stejně jako další vánoční dekorace, které rozzáří vaše domovy.

dekorace

Zkuste být letos více kreativní a vytvořte si krásné ozdoby sami doma. Je to skutečně jednoduché.

dekorace
 
vánoční dekorace
 
vánoční dekorace
 

vánoční dekorace

vánoční dekorace

vánoční dekorace

 

Zdroje fotografií: kitchenfunwithmy3sons.com, homebnc.com, vintage-house.blogspot.cz, pinimg.com, house-of-five.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *